Cartoons Toevoegen Aan De Agent

Inhoudsopgave:

Cartoons Toevoegen Aan De Agent
Cartoons Toevoegen Aan De Agent

Video: Cartoons Toevoegen Aan De Agent

Video: Cartoons Toevoegen Aan De Agent
Video: Agent Kjøttboller #2 | Rosa fjeset krympeskurk 2024, Maart
Anonim

Cartoons zijn geanimeerde afbeeldingen in messenger-programma's die dienen om bepaalde emoties uit te drukken. Ze verschillen van gewone emoticons doordat ze in de meeste gevallen stemacteren hebben en een groter formaat hebben.

Cartoons toevoegen aan de Agent
Cartoons toevoegen aan de Agent

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Sluit het mailagent-programma voordat u nieuwe cartoons of emoticons installeert (deze componenten worden op dezelfde manier geïnstalleerd). Open de zoekmachine-pagina in uw browser en voer "Add-ons voor e-mailagent" erin in, u kunt ook "Cartoons voor de agent" en andere trefwoorden gebruiken.

Stap 2

Navigeer door het aanbod van de zoekmachine en download cartoons van een van de sites. U kunt het beste bestanden downloaden van vertrouwde bronnen, zoals https://files.mail.ru/8ULF10. Hiermee kunt u voorkomen dat u met virus geïnfecteerde bestanden downloadt. Ook zijn zelf-uitpakkende archieven met smilies en andere add-ons voor het messenger-programma heel gewoon, waarvoor een sms naar een kort nummer moet worden gestuurd om een wachtwoord te ontvangen. Doe dit in geen geval, u ontvangt uiteraard geen wachtwoord.

Stap 3

Controleer de gedownloade bestanden op virussen. Dubbelklik op de gedownloade cartoons, waarna ze automatisch worden geïnstalleerd in de map waar de belangrijkste zich bevinden. Doe hetzelfde met de programma's voor het installeren van extra emoticons in het mailagent-programma.

Stap 4

Start de messenger, open het berichtinvoervenster, klik op het pictogram dat de container met cartoons opent, als de nieuwe in het menu tussen de oude worden weergegeven, dan heb je alles goed gedaan. Als dit niet het geval is, probeert u uw besturingssysteem opnieuw op te starten. Start dan de makelaar.

Stap 5

Als de tekenfilms niet verschijnen, probeer dan het installatiebestand opnieuw uit te voeren, waarbij u de map opgeeft waarin u de tekenfilms handmatig kunt vinden. Dit gebeurt in gevallen waarin de installatiemap aanvankelijk niet standaard was geselecteerd, maar naar keuze van de gebruiker. Hetzelfde geldt voor het installeren van emoticons voor de mailagent. Houd er rekening mee dat voor sommige versies het slepen en neerzetten van tekenfilms en smileys in de geopende overeenkomstige vensters van het programma beschikbaar is.

Aanbevolen: