Een Kant-en-klare Server Starten

Inhoudsopgave:

Een Kant-en-klare Server Starten
Een Kant-en-klare Server Starten

Video: Een Kant-en-klare Server Starten

Video: Een Kant-en-klare Server Starten
Video: Minecraft 1.8-1.16.4 Server-Netzwerk erstellen | BungeeCord - Tutorial 2024, April
Anonim

De lancering van de voltooide gameserver wordt voorafgegaan door een nogal langdurige procedure voor het maken en configureren ervan. Dit geldt in het bijzonder voor het computerspel World Of Warcraft 3.1.3. Er zijn veel functies waarmee rekening moet worden gehouden om de creatie ervan met succes te voltooien.

Een kant-en-klare server starten
Een kant-en-klare server starten

Het is nodig

  • - serverprogramma;
  • - NavicatSQL;
  • - update voor Framework naar versie 3, 5;
  • - Internetverbinding;
  • - vast IP.

instructies:

Stap 1

Download de World Of Warcraft 3.1.3-server rechtstreeks naar uw computer. Download ook de rest van de benodigde software - dit is Navicat MySQL 7.28, Microsoft Net Framework versies 3, 5 en hoger, extractors aanwezig in de assembly. Configureer daarna ook het IP-adres als statisch, anders werkt je gameserver niet.

Stap 2

Installeer de gedownloade software. Installeer eerst Microsoft Net Framework, start vervolgens uw computer opnieuw op en voltooi de resterende stappen. Open het archief met de server en verplaats de servermap ervan naar de map van uw harde schijf.

Stap 3

Ga naar de verplaatste map, zoek daarin een map met de naam MaNGOS. Ga verder naar "Kaarten verwijderen" en kopieer alle inhoud naar de map van de gameclient, die vooraf moet worden gepatcht naar versie 3.1.3.

Stap 4

Ga naar de map van de client die u gebruikt en voer er vmapexstact_2 uit. Na het uitpakken van de gecomprimeerde bestanden, voer ad. Wacht ook tot het einde van de operatie. Zet de mappen die verschijnen na het uitpakken neer in de MaNGOS-map.

Stap 5

Kopieer uw IP-adres. Open de Server-map, zoek de Home-map erin. Hernoem in het menu-item dat wordt geopend de map met het IP-adres naar uw adres. Open daarna deze map en vind er nog twee mappen in - www en sql. Zoek het eerste configuratiebestand met de naam config.php.

Stap 6

Open het met een teksteditor en verander in de regel met de naam $ server = de waarde in uw IP-adres. Start uw browser en schrijf het volgende in de adresbalk: https://, plak vervolgens de adreswaarde die u eerder hebt gekopieerd. Als u een server voor LAN-play aanmaakt, gebruikt u het IP-adres 127.0.0.1. Voer run.exe in dit geval ook uit vanuit de map denver.

Stap 7

Installeer de NavicatSQL die u hebt gedownload. Voer het uit en klik op Bestand. Selecteer Nieuwe verbindingsnaam in het menu. Voer de Realmd-waarde in. Voer in het volgende veld Hostnaam / IP-adres de IP-naam in die wordt gebruikt voor LAN-weergave. Voer bij Gebruikersnaam mango's in, in het wachtwoordveld hetzelfde.

Stap 8

Wijzigingen toepassen. Maak daarna verbinding met de database met de naam Realmd, klik erop met de linkermuisknop en selecteer het juiste item. Dubbelklik in de tabellen die verschijnen op Realmlist. Vervang in het naaminvoerveld de waarde van uw keuze, schrijf in het adresinvoerveld uw IP.

Stap 9

Maak een account aan via de website of het MaNGOS-programma. Maak opnieuw verbinding met de Realmd-database, maar ga tegelijkertijd naar de accountinstellingen en specificeer de waarde 1 voor de moderator, 2 voor de GM en 3 voor de beheerder in de gmlevel-regel. Klik op Server starten.

Aanbevolen: