Hoe Bewaart U Uw Opgeslagen Gegevens?

Inhoudsopgave:

Hoe Bewaart U Uw Opgeslagen Gegevens?
Hoe Bewaart U Uw Opgeslagen Gegevens?

Video: Hoe Bewaart U Uw Opgeslagen Gegevens?

Video: Hoe Bewaart U Uw Opgeslagen Gegevens?
Video: Hoe verbindt u uw SMA omvormer met een lokaal draadloos netwerk? 2024, Mei
Anonim

Als u het besturingssysteem opnieuw moet installeren met behoud van alle belangrijke documenten en mappen, is het raadzaam om de benodigde bestanden over te brengen naar een lege map op een ander lokaal medium.

Hoe bewaart u uw opgeslagen gegevens?
Hoe bewaart u uw opgeslagen gegevens?

Noodzakelijk

Besturingssysteem van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Voordat bestanden worden overgedragen, moet worden bepaald hoe het proces van het overbrengen van bestanden en mappen zal plaatsvinden: de harde schijf is niet verdeeld - de gegevens worden overgebracht naar een apart medium, de harde schijf is verdeeld in partities - de gegevens worden overgebracht naar de logische schijf.

Stap 2

In het eerste geval moeten de benodigde bestanden naar een cd / dvd-schijf worden geschreven of naar een USB-station worden overgebracht. Vergeet ook niet de gemakken die uiteindelijk kunnen worden bereikt door de harde schijf in verschillende partities te splitsen. In het tweede geval moet u de bestanden overbrengen naar een lege, eerder voorbereide map op een logische schijf, bijvoorbeeld naar de "D:"-schijf.

Stap 3

Als voorbeeld nemen we het geval met de opgeslagen bestanden van het computerspel GTA Vice City. Deze map bevindt zich in de systeemmap "Mijn documenten" en heet GTA Vice City User Files. Kopieer deze hele map of de inhoud ervan en kopieer (verplaats) naar een ander medium (schijfpartitie).

Stap 4

Dan moet u het besturingssysteem opnieuw installeren. Nadat u het welkomstvenster hebt geladen en alle stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, kopieert u de bestanden naar het nieuwe systeem. Selecteer hiervoor de map of alle bestanden en verplaats ze naar de schijf met het nieuwe systeem, en de naam van de mappen moet hetzelfde blijven.

Stap 5

Om de juistheid van de uitgevoerde acties te controleren, moet u het spel starten. Ga hiervoor naar je bureaublad en dubbelklik op de snelkoppeling GTA Vice City. Bekijk de twee inleidende scènes - het algemene menu verschijnt op het scherm. Selecteer het gedeelte "Game starten" en vervolgens "Game laden". Selecteer onder de saves de juiste en activeer deze. Het enkele feit van de aanwezigheid van rijen met opgeslagen acties geeft aan dat de acties correct zijn uitgevoerd.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u alle bestanden overzetten zonder bang te hoeven zijn voor een nieuwe installatie van het systeem. Het wordt ook aanbevolen om deze methode te gebruiken voor systeemupgrades die niet altijd soepel verlopen.

Aanbevolen: