Hoe Knoppen In Flits Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen In Flits Te Maken
Hoe Knoppen In Flits Te Maken

Video: Hoe Knoppen In Flits Te Maken

Video: Hoe Knoppen In Flits Te Maken
Video: 5 tips voor flitsfotografie 2024, Mei
Anonim

Moderne technologieën hebben de interface van verschillende bronnen op het netwerk aanzienlijk gediversifieerd. Menuflitsknoppen versieren elke site, voegen er een bepaalde smaak aan toe en vergroten de functionaliteit.

Hoe knoppen in flits te maken
Hoe knoppen in flits te maken

Het is nodig

  • - PC met geïnstalleerd Windows-besturingssysteem en internettoegang;
  • - Adobe Flash-programma.

instructies:

Stap 1

Maak met iets andere kleurfragmenten in jpg-formaat twee grafische bestanden met een achtergrondafbeelding van knoppen zonder tekst. Start Adobe Flash, maak er een nieuw document mee en selecteer Action Script 2.0 in de lijst. Stel de breedte in op 273 pixels en de hoogte op 54 pixels in het instellingengedeelte.

Stap 2

Klik op de knop "Importeren" in het menu "Bestand", activeer de opdracht "Importeren naar bibliotheek" en importeer de twee voorbereide bestanden in de gegevensbibliotheek. Verplaats de geladen afbeeldingen naar de werkruimte, druk op de F8-toets en hernoem een van hen. Selecteer "Filmclip" in het gedeelte "Type". Plaats de tweede afbeelding op het werkgebied en hernoem deze, waarbij u dezelfde parameter opgeeft in het gedeelte "Type".

Stap 3

Typ de gewenste tekst op elke knop en maak een nieuwe door op de toetsencombinatie Ctrl + F8 te drukken. Voer in het geopende venster "Nieuw symbool" een naam in voor de toekomstige knop en selecteer het type "Knop". Kopieer de filmclip van de oorspronkelijk bewerkte afbeelding naar de werkruimte van de gemaakte knop.

Stap 4

Gebruik de sneltoets Ctrl + F8, maak een nieuwe filmclip en kopieer het resultaat naar het werkgebied. Bereid een laag voor en kopieer de filmclip van de tweede afbeelding. Activeer in het rechtsklikmenu de optie "Frame invoegen" en maak een frame op de eerste laag. Selecteer in het contextmenu "Key Frame invoegen" en herhaal dezelfde handeling op de volgende laag.

Stap 5

Selecteer het voorbereide keyframe en ga naar de instellingen. Klik op "Style Alpha" in het gedeelte "Kleureffect" en stel de waarde in op "0". Zet de "Classic Motion Tween" op het eerste frame van de laag. Open het knopobject in het werkgebied en ga naar Acties. Plak de volgende code in een vrij veld: on (release) {getURL ("aboutme.htm", "_self", "GET"); }

Stap 6

Stel een naam in voor de knop in de instellingen. Keer terug naar de eerste scène, kopieer de filmclip, selecteer deze en open Acties. Voer de code in waarbij de waarde "sim_btn" overeenkomt met de naam van de knop die u hebt gemaakt: onClipEvent (enterFrame) {if (go) {nextFrame (); } else {prevFrame (); }} onClipEvent (laden) {var go; hou op (); sim_btn.onRollOver = functie () {go = waar; }; sim_btn.onRollOut = functie () {go = false; }; } Open het menu Bestand, ga naar de sectie Film exporteren en exporteer de knop die u hebt gemaakt.

Aanbevolen: