Hoe De Knoppen Op Een Laptop Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Knoppen Op Een Laptop Aan Te Passen
Hoe De Knoppen Op Een Laptop Aan Te Passen

Video: Hoe De Knoppen Op Een Laptop Aan Te Passen

Video: Hoe De Knoppen Op Een Laptop Aan Te Passen
Video: Leren galopperen l PaardenpraatTV 2024, Mei
Anonim

Bijna elke laptop heeft speciale functietoetsen op het toetsenbord. Dit zijn dezelfde standaardknoppen, alleen zijn er speciale acties aan toegevoegd: volume omlaag / omhoog, helderheid omhoog / omlaag, dempen, overschakelen naar een externe monitor, de ingebouwde wifi inschakelen en andere.

Hoe de knoppen op een laptop aan te passen
Hoe de knoppen op een laptop aan te passen

instructies:

Stap 1

Controleer of de toetsenbord- en touchpad-stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Ga naar "Apparaatbeheer" en kijk naar het verkeerde item. Vaak selecteert het besturingssysteem Windows 7 universele stuurprogramma's die geen extra knopfuncties ondersteunen.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de laptopfabrikant en zoek de downloadsectie. Download de driver voor het toetsenbord en de functietoetsen. Installeer het programma na het controleren van de gedownloade bestanden met een antivirusprogramma. Nadat u bestanden hebt gedownload en op een pc hebt geïnstalleerd, moet u de computer volledig scannen op virusprogramma's die automatisch in het register van het besturingssysteem kunnen worden geïntegreerd.

Stap 3

Start uw computer opnieuw op zodat de wijzigingen die u in het besturingssysteem hebt aangebracht, van kracht worden de volgende keer dat u zich aanmeldt bij Windows. Test de werking van de knoppen met extra functies door op de speciale knop te drukken. Om de speciale functie van de knoppen te gebruiken, zoekt u de Fn-knop op het toetsenbord - het is deze knop die de extra functie van de toets activeert. Houd deze knop ingedrukt en druk op de functietoets om bijvoorbeeld het volume van het systeemgeluid te verhogen.

Stap 4

U vindt ook stuurprogramma's en beschrijvingen van hoe de functietoetsen werken in de materialen op de schijf van de laptopfabrikant. Installeer handige hulpprogramma's vanaf de schijf, inclusief een programma voor het verwerken van signalen van functietoetsen. Het is ook vermeldenswaard dat er stuurprogramma's moeten worden geïnstalleerd voor het touchpad, dat de muis volledig vervangt. Ga naar de officiële website van de laptopfabrikant en download de specifieke software voor jouw besturingssysteem.

Aanbevolen: