Hoe Installeer Ik Een Skin Voor Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Skin Voor Minecraft
Hoe Installeer Ik Een Skin Voor Minecraft

Video: Hoe Installeer Ik Een Skin Voor Minecraft

Video: Hoe Installeer Ik Een Skin Voor Minecraft
Video: minecraft hoe installeer ik een skin NL 2024, Mei
Anonim

Minecraft is een populair spel waarmee je unieke gebouwen kunt bouwen van afvalmateriaal en ze tegelijkertijd kunt beschermen tegen vijandelijke invallen. Er zijn toevoegingen in de vorm van skins, waarmee je het uiterlijk van de personages kunt veranderen.

Hoe installeer ik een skin voor minecraft
Hoe installeer ik een skin voor minecraft

instructies:

Stap 1

Maak je eigen Minecraft-skin met behulp van het speciale hulpprogramma MC Skin Editor dat op internet te vinden is. Je kunt er ook texturen voor vinden op het net of het direct maken in het MC Skin Editor-programma. Als u tijd wilt besparen of twijfelt aan uw capaciteiten, kunt u kant-en-klare skins in png-formaat downloaden van internet.

Stap 2

Installeer de skin op een van de beschikbare manieren, afhankelijk van je versie van het spel. Als u een gelicentieerd exemplaar gebruikt, gaat u gewoon naar de officiële Minecraft-website en uploadt u de afbeelding via het juiste tabblad. Gebruikers van de gewijzigde versies moeten zowel de Java Development Kit-toepassing als de Minecraft-decompiler installeren. Verwijder eerst de huidige versie van het spel van je computer en installeer het opnieuw.

Stap 3

Maak een map op uw harde schijf met de naam Minecraftskins. Zet de decompiler erin en maak een interne Jars-map. Ga naar de map met het geïnstalleerde spel. Kopieer de map Bin en plak de kopie in Jars. Voer Decompile.bat uit en wacht tot het decompilatieproces is voltooid.

Stap 4

Zoek de java-bestanden in de map Minecraftskins met de naam EntityOtherPlayerMP, EntityPlayerSP en EntityPlayer. Bewerk ze met Kladblok door het standaard internetadres te wijzigen in je eigen geregistreerde voor het spel. Sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Voer de bestanden recompile.bat en reobfuscate.bat achter elkaar uit. Zodra de benodigde bewerkingen zijn voltooid, opent u het Minecraft.jar-bestand in de map Bin via de archiver en kopieert u de drie bestanden die u hebt gemaakt vanuit de Minecraft-map in de Reobf-map erin. Verwijder de META-INF-map. Nu, bij de lancering, kan de game automatisch nieuwe skins downloaden via het adres dat je hebt opgegeven.

Aanbevolen: