Hoe Knoppen Op Een Acer-laptop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Op Een Acer-laptop Te Verwijderen
Hoe Knoppen Op Een Acer-laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Op Een Acer-laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Op Een Acer-laptop Te Verwijderen
Video: How to remove the back cover Acer Aspire M M5 583P 6637 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat laptopreparatie een moeilijk proces is, kunnen sommige problemen thuis worden opgelost. Deze omvatten de reparatie en vervanging van het toetsenbord van een mobiele computer.

Hoe knoppen op een Acer-laptop te verwijderen
Hoe knoppen op een Acer-laptop te verwijderen

Het is nodig

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - platte schroevendraaier;
  • - een naald.

instructies:

Stap 1

Een laptoptoetsenbord wordt meestal op twee manieren vastgezet: met speciale vergrendelingen of schroeven. Bereid de gereedschappen voor die nodig zijn om het toetsenbord te verwijderen.

Stap 2

Koppel de mobiele computer los van de netvoeding. Verwijder nu de batterij om te voorkomen dat u kortsluiting veroorzaakt tijdens het repareren van het apparaat. Ontdek tot welke productlijn uw mobiele computer behoort.

Stap 3

Bij Acer Extensa- of TravelMate-notebooks is het toetsenbord met meerdere schroeven vastgezet. Verwijder met een platte schroevendraaier of metalen spatel het paneel tussen het toetsenbord en de matrix van de mobiele computer.

Stap 4

Maak hiervoor voorzichtig enkele vergrendelingen los. Verwijder na het verwijderen van het paneel de montageschroeven met een kruiskopschroevendraaier. Schuif nu het toetsenbord een stukje richting het beeldscherm. Til voorzichtig de kant op waar de schroeven zich bevonden. Verwijder het toetsenbord en koppel de lintkabel los door eerst het witte plastic frame naar buiten te trekken.

Stap 5

De mobiele computers van de Acer Aspire-serie hebben een volledig vergrendeld toetsenbord. Druk de houder bij de Escape-toets voorzichtig in de richting van de dobbelsteen. Til de rand van het toetsenbord op.

Stap 6

Trek op dezelfde manier de tweede bovenrand van het paneel naar buiten. Een derde vergrendeling kan zich in het midden van het toetsenbord bevinden. Soms is het iets naar de zijkant verschoven. Verwijder het bedrukte paneel nadat alle bevestigingen zijn ontgrendeld.

Stap 7

Vouw het zwarte frame met de trein omhoog. Koppel de kabels los van het moederbord. Sluit de lintkabel van het nieuwe toetsenbord aan en installeer de printplaat. Als u een toetsenbord van een ander laptopmodel gebruikt, kan er tijdens het gebruik een lichte speling optreden. Om dit probleem te verhelpen, plaatst u een dunne doek onder het printpaneel.

Aanbevolen: