Het Belastingprogramma Bijwerken?

Inhoudsopgave:

Het Belastingprogramma Bijwerken?
Het Belastingprogramma Bijwerken?

Video: Het Belastingprogramma Bijwerken?

Video: Het Belastingprogramma Bijwerken?
Video: Belastingaangifte: betalen voor die bitcoins • Z Life 2024, Mei
Anonim

De software op een pc moet vaak worden bijgewerkt. Veel gebruikers vinden het echter moeilijk om dergelijke bewerkingen op een pc uit te voeren.

Het belastingprogramma bijwerken?
Het belastingprogramma bijwerken?

instructies:

Stap 1

Om het programma genaamd "Belastingbetaler" bij te werken, moet u verbinding maken met internet, aangezien alle updates plaatsvinden door contact op te nemen met de softwareserver met een verzoek om nieuwe versies. Als u internet nog steeds niet hebt geactiveerd, opent u het tabblad "Netwerkomgeving". Selecteer het verbindingstype en klik met de rechtermuisknop. Klik in het contextmenu op de knop "Verbinden".

Stap 2

Zodra het internet werkt, kunt u beginnen met het updaten van het programma. Start deze software door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad van de computer. Het hoofdmenu van het hulpprogramma wordt gestart. Klik op "Help". Selecteer vervolgens het tabblad "Programma-update" en klik met de rechtermuisknop. U moet even wachten totdat alle bestanden in het programma zijn bijgewerkt. In de regel is de downloadtijd afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding die u hebt aangesloten.

Stap 3

Er zijn andere manieren om het programma bij te werken. Ga naar de officiële website van de ontwikkelaar. Dit kan via het softwaremenu of door gebruik te maken van zoekmachines op internet. Zoek het item "Downloads" op de website. U kunt het volledige programma downloaden zonder de oude versie te verwijderen. Gebruik altijd antivirussoftware bij het downloaden, aangezien malware in bijna elk bestand of archief kan worden gevonden.

Stap 4

Zodra de download is voltooid, voert u het bestand in exe-indeling uit. Het hulpprogramma wordt automatisch op de harde schijf van een pc geïnstalleerd, nadat het eerder de oude versie heeft vervangen. U kunt de update-patch alleen vanaf de site installeren. Dit scheelt aanzienlijk in internetverkeer. Het is echter vermeldenswaard dat patches vaak onvoltooid worden gepost, dus het is het beste om de update te gebruiken met behulp van het programma zelf.

Aanbevolen: