Emoticons Instellen Op Agent

Inhoudsopgave:

Emoticons Instellen Op Agent
Emoticons Instellen Op Agent

Video: Emoticons Instellen Op Agent

Video: Emoticons Instellen Op Agent
Video: Animated Emoticons Pack | After Effects template | animated emoticons pack 2024, April
Anonim

Het installeren van extra emoticons in de agent is nodig om de set bestaande uit te breiden. De meeste ICQ-clients ondersteunen het uploaden van nieuwe elementen, dus het zal niet lang duren om emoticons te installeren.

Emoticons instellen op Agent
Emoticons instellen op Agent

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ontdek de exacte naam van uw programma en de versie ervan. U kunt dit doen door het te starten en op de knop Systeeminformatie weergeven te klikken, of door de lijst met geïnstalleerde toepassingen te openen vanuit het menu Start.

Stap 2

Zoek op internet naar emoticons voor uw specifieke programma. Het is het beste om emoticons van vertrouwde sites te downloaden, omdat veel van deze emoticons schadelijke code of virussen kunnen bevatten.

Stap 3

Pak de set emoticons die je hebt gedownload uit, indien nodig. Als het een gewone map met afbeeldingsbestanden is, kopieer dan alle inhoud met de rechtermuisknop.

Stap 4

Zorg er van tevoren voor dat uw klant emoticons van dit specifieke formaat ondersteunt, aangezien sommige versies van de programma's alleen gewone statische afbeeldingen als emoticons bevatten.

Stap 5

Sluit ICQ indien nodig af. Open je lokale schijf, ga naar de map met de naam van de client die je hebt geïnstalleerd in Programm Files, zoek de map met een glimlach en plak de inhoud van de gedownloade map daar. Houd er rekening mee dat er voor sommige agenten een scheiding is tussen mappen voor geanimeerde emoticons en gewone statische emoticons.

Stap 6

Als je emoticons niet hebt gedownload als een map met afbeeldingsbestanden, maar als een installatieprogramma, dan is alles veel eenvoudiger - dubbelklik gewoon op het programma met de rechtermuisknop. Voordat u het emoticon-installatieprogramma start, is het echter het beste om het programma te controleren met een antivirusprogramma met bijgewerkte databases en een anti-Trojan.

Stap 7

Als er geen bedreigingen worden gevonden, installeer dan gewoon een extra set smiles door de map op te geven waar uw programma zich op uw harde schijf bevindt in het installatieprogramma. Als u het programma opnieuw moet opstarten, voert u de gewenste actie uit.

Stap 8

Controleer of u de installatie correct hebt voltooid. Om dit te doen, opent u een dialoogvenster wanneer u uw programma start en klikt u op het pictogram dat een container met smilies opent.

Aanbevolen: