Hoe Automatisch Inloggen Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatisch Inloggen Uit Te Schakelen
Hoe Automatisch Inloggen Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatisch Inloggen Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatisch Inloggen Uit Te Schakelen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, April
Anonim

Voor Windows OS met standaardinstellingen moet een gebruiker worden geselecteerd en een wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem. Als dit op uw computer niet gebeurt, betekent dit dat de bijbehorende instellingen van het beveiligingsbeleid zijn gewijzigd. Het is mogelijk om automatisch inloggen te annuleren, de weergave van het welkomstvenster en het dialoogvenster voor gebruikersautorisatie bij het opstarten van de computer te herstellen.

Hoe automatisch inloggen uit te schakelen
Hoe automatisch inloggen uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Log in en open het dialoogvenster Programma uitvoeren. Open hiervoor het hoofdmenu op de knop "Start" door erop te klikken met de muis of druk op de WIN-knop en selecteer het item "Uitvoeren". U kunt deze manipulaties vervangen door op de WIN + R-sneltoetsen te drukken die standaard aan deze actie zijn toegewezen.

Stap 2

Typ in het invoerveld van het dialoogvenster voor het starten van het programma een opdracht van twee woorden: control userpasswords2. U kunt ze vanaf hier kopiëren door de toetsen CTRL + C te selecteren en in te drukken, en ze in het tekstvak van het dialoogvenster te plakken door er met de muis op te klikken en op de combinatie CTRL + V te drukken. Druk vervolgens op de Enter-toets of de OK-knop. Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt, kan de opdracht worden vervangen door netplwiz, maar deze werkt niet in Windows XP.

Stap 3

Vink het selectievakje aan naast "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist", dat boven de lijst met de kop "Gebruikers van deze computer" staat. Deze lijst bevindt zich op het tabblad Gebruikers van het venster Gebruikersaccounts dat is geopend door uw acties in de vorige stap. Klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 4

Stel een wachtwoord in voor autorisatie bij het inloggen. Om dit te doen, moet u het Configuratiescherm openen in het menu op de knop "Start" en daarin op de link "Gebruikersaccounts" klikken. Klik vervolgens in het gedeelte Selecteer een baan op Account wijzigen. Op de volgende pagina wordt u gevraagd een gebruiker te selecteren om zijn instellingen te wijzigen - selecteer uw account en klik vervolgens op de link "Een wachtwoord maken". Typ in het bovenste tekstveld voor het openen van het dialoogvenster dat wordt geopend het wachtwoord, bevestig het in het tweede veld en voer in het derde een zin in die u kan helpen het te onthouden. Druk vervolgens op de knop "Wachtwoord aanmaken" en de procedure is voltooid.

Aanbevolen: