Hoe Maak Je Een Terminalserver?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Terminalserver?
Hoe Maak Je Een Terminalserver?

Video: Hoe Maak Je Een Terminalserver?

Video: Hoe Maak Je Een Terminalserver?
Video: [Windows Server 2012 basics] Урок 13 - Remote Desktop Services (Terminal Server) 2024, April
Anonim

De terminalserver biedt klanten zijn computerbronnen om verschillende problemen op te lossen. Technisch gezien is het een krachtige computer die via een netwerk met clients is verbonden.

Hoe maak je een terminalserver?
Hoe maak je een terminalserver?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - patch UniversalTermsrvPatch.

instructies:

Stap 1

Gebruik de universele patch voor het Windows-besturingssysteem UniversalTermsrvPatch om de terminalserver te installeren. Voer het uit en lees de beschrijving en klik vervolgens op Volgende. Klik in het volgende venster op "Ja". Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om de oude bestanden te herstellen, klik op "Annuleren". Klik in het volgende venster op "Ja". Start de computer opnieuw op om de wijzigingen in het systeem door te voeren om de terminalserver te configureren.

Stap 2

Voeg gebruikers toe aan de server. Om dit te doen, klikt u op de knop Start, selecteert u Instellingen, gaat u naar Configuratiescherm en selecteert u Gebruikersaccounts. Maak een gebruiker aan, selecteer in het berichttype "Restricted Entry".

Stap 3

Stel het wachtwoord in bij de eigenschappen. De naam en het wachtwoord moeten worden opgegeven met Latijnse tekens. Configureer de aanmelding van de systeemgebruiker door beide beschikbare selectievakjes in het juiste venster te selecteren en op Instellingen toepassen te klikken.

Stap 4

Wijzig de systeemeigenschappen om de installatie van de terminalserver te voltooien. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer", selecteer "Eigenschappen", ga naar het tabblad "Externe sessies" en selecteer het selectievakje "Externe toegang tot deze computer toestaan". Klik vervolgens op "Externe gebruikers selecteren".

Stap 5

Klik op de knop "Toevoegen", klik op "Geavanceerd" in het venster, selecteer de optie "Zoeken" en markeer de gewenste gebruikers in de lijst, klik op "OK". Bevestig in het volgende venster uw keuze en nogmaals "OK". Als alternatief kunt u gebruikers toevoegen met de opdracht "Beheer" in het configuratiescherm.

Stap 6

Selecteer "Computerbeheer", dan "Hulpprogramma's", "Gebruikers" en "Gebruikerseigenschappen". Ga dan naar Groepslidmaatschappen, klik op Toevoegen en selecteer gebruikers.

Aanbevolen: