Hoe Knoppen Op Een Laptop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Op Een Laptop Te Verwijderen
Hoe Knoppen Op Een Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Op Een Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Op Een Laptop Te Verwijderen
Video: How To Make Any Laptop Touch Screen! 2024, Mei
Anonim

Als een persoon zijn laptop vaak gebruikt, kan het soms nodig zijn om het toetsenbord te verwijderen. Kortom, deze bewerking wordt uitgevoerd om afval, stof op te ruimen. U moet ook niet alleen het toetsenbord verwijderen, maar alle knoppen verwijderen. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe knoppen op een laptop te verwijderen
Hoe knoppen op een laptop te verwijderen

instructies:

Stap 1

Een sleutel op een laptop bestaat in principe uit twee delen. Deze onderdelen zijn de lift en het toetsenbord. Om de sleutels te verwijderen, hebt u een specifiek hulpmiddel nodig dat het beste voor u werkt. Elke tandheelkundige haak of technische tool is hiervoor het meest geschikt. Met een dunne horlogeschroevendraaier kom je er gewoon langs. Probeer dunne voorwerpen te pakken om de onderdelen niet te beschadigen.

Stap 2

Het toetsenbord is bij bepaalde vergrendelingen met de lift verbonden. Er zijn in totaal drie tot vier verbindingspunten, maar het is ook erg belangrijk om te onthouden dat als er drie grendels zijn, er slechts één beweegbare verbinding is, en als er vier grendels zijn, dan zijn er al twee verbindingen verplaatsbaar. Eerst moet je de knop van de lift verwijderen, die op het toetsenbord is geïnstalleerd. Deze handeling moet zorgvuldig en zorgvuldig worden uitgevoerd, want als het verkeerd wordt gebruikt, kunt u het toetsenbord of sommige delen van de knoppen volledig beschadigen. Het vinden van hetzelfde toetsenbord voor een laptop zal moeilijk zijn en het kost veel geld.

Stap 3

Voordat u de knop verwijdert, moet u weten dat dit alleen op een bepaalde manier moet worden gedaan. Om dit te doen, moet u eerst het gereedschap dat u hebt gekozen om tussen de bevestigingspunten van de knop naar één lift te werken, en lichtjes opzij draaien, op een deel van de lift van de knop klikken. U moet dan de knop omhoog brengen en pas nu kunt u een andere lift klikken door het gereedschap tussen de andere twee knopbevestigingen op de andere lift te steken. Op deze manier kunt u alle knoppen verwijderen door het gereedschap van de ene lift naar de andere te verplaatsen, enzovoort. U moet het toetsenbord in omgekeerde volgorde monteren. Met eenvoudige, stapsgewijze stappen kunt u de knoppen op uw laptop gemakkelijk verwijderen wanneer u maar wilt.

Aanbevolen: