Hoe 2 Videokaarten Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Videokaarten Te Combineren
Hoe 2 Videokaarten Te Combineren

Video: Hoe 2 Videokaarten Te Combineren

Video: Hoe 2 Videokaarten Te Combineren
Video: step by step acrylic painting on canvas for beginners Tulips painting | How to paint | Art Ideas 2024, Mei
Anonim

U kunt vaak moederborden vinden die zijn uitgerust met twee PCI-Express-slots. Deze apparaten ondersteunen de synchrone werking van twee videokaarten, wat de prestaties van grafische apparaten kan verbeteren.

Hoe 2 videokaarten te combineren
Hoe 2 videokaarten te combineren

Noodzakelijk

  • - moederbordstuurprogramma's;
  • - videokaartstuurprogramma's;
  • - adapter.

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat het moederbord van uw computer synchrone werking van twee videokaarten ondersteunt. Controleer de documentatie van uw moederbord. Zoek naar CrossFire- of SLI-markeringen. Deze modi worden gebruikt voor videokaarten van respectievelijk ATI en Nvidia.

Stap 2

Selecteer de videoadapters waarvan u het werk wilt synchroniseren. Het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle videokaarten geschikt zijn in deze situatie. Koop twee grafische versnellers van dezelfde fabrikant.

Stap 3

Zorg ervoor dat de geselecteerde videokaarten dual-channel werking ondersteunen. Bij het kiezen van videoadapters van ATI (Radeon) kun je kaarten uit dezelfde serie gebruiken. Dit betekent dat apparaatmodellen er ongeveer zo uit moeten zien: HD Radeon 5xxx.

Stap 4

Onthoud dat de echte prestaties van een krachtigere videokaart worden teruggebracht tot het niveau van een zwakkere adapter.

Stap 5

Zet uw computer uit. Installeer beide videoadapters in PCI-Express-slots. In deze situatie moet de monitorkabel via een speciale adapter op de apparaten worden aangesloten. Het standaard aansluiten van het beeldscherm op een videoadapter zal de prestaties van uw grafische apparaten niet verbeteren.

Stap 6

Als u van plan bent meerdere beeldschermen op de adapters aan te sluiten, gebruik dan geen bridge-adapter. Met dit schema kunt u de afbeelding uitbreiden naar meerdere schermen.

Stap 7

Installeer stuurprogramma's voor het moederbord van uw computer. Gebruik de set bestanden en toepassingen die de SLI-modus (CrossFire) van videoadapters activeren.

Stap 8

Werk de stuurprogramma's voor uw videokaarten bij. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en activeer de tweekanaalsmodus van grafische versnellers. Pas de parameters van de videokaarten aan. Schakel onnodige functies uit. Houd er rekening mee dat u niet elk bord afzonderlijk kunt configureren. Dit betekent dat beide apparaten activeerbare opties moeten ondersteunen.

Aanbevolen: