Hoe Onsterfelijk Te Worden In "Stalker"

Inhoudsopgave:

Hoe Onsterfelijk Te Worden In "Stalker"
Hoe Onsterfelijk Te Worden In "Stalker"

Video: Hoe Onsterfelijk Te Worden In "Stalker"

Video: Hoe Onsterfelijk Te Worden In
Video: DvhN Focus: Hoe een stalker het leven van een tienermeisje compleet verziekt 2024, Mei
Anonim

Het computerspel "Stalker" biedt veel verschillende eindes. Naast de echte, zijn er ook valse eindes. Een van hen zorgt ervoor dat de speler onsterfelijkheid krijgt, wat erin bestaat dat de gemarkeerde stalker in een standbeeld verandert en daarmee het langverwachte eeuwige leven verkrijgt.

Hoezo?
Hoezo?

instructies:

Stap 1

Start het spel en voer speurtochten uit van de belangrijkste personages om artefacten te vinden. Zoek vooral naar degenen die verantwoordelijk zijn voor het herstellen van de gezondheid en het stoppen van bloedingen. Om dit te doen, nadert u dichter bij de Carousel-anomalie en doorzoekt u het gebied eromheen. Ga doelbewust op zoek naar artefacten Stone Blood, Chunk of Meat en Soul.

Stap 2

Om de Blood Stone op de Cordon-locatie te vinden, ga je naar de spoordijk, waar de overblijfselen van de trein liggen. Zoek ze naar een artefact. Voer een zoektocht (taak) van het personage Sidorovich uit om een flashstation te vinden. Bevrijd tijdens de implementatie de stalker en ontvang dit artefact van hem als beloning. Neem na deze zoektocht bovendien een nieuwe taak van Sidorovich om een beginnende stalker te doden en het Blood of a Stone te ontvangen voor de voltooiing ervan.

Stap 3

Ga op de Dump-locatie rond vuilnishopen en zoek naar artefacten eromheen. Ten westen van het technologische kerkhof, waar de bandieten zullen komen, vind je een groep anomalieën en verwijder je voorzichtig de artefacten die je nodig hebt. Nadat je naar de Dark Valley-locatie bent gegaan, sla je onmiddellijk rechtsaf en pak je de artefacten Stone Blood en Chunk of Meat op.

Stap 4

Om het Chunk of Meat-artefact te vinden, moet je op dezelfde plaatsen zoeken als bij het zoeken naar de Blood Stone, maar let vooral op tunnels en pijpen met anomalieën waar dit artefact kan liggen. Vooral vaak is het te vinden in de uitgestrektheid van de Dark Valley-locatie, evenals bij de Dump bij de ingang van het depot. Daarnaast zoeken rugzakken, caches en graven, ze komen soms de gewenste artefacten tegen.

Stap 5

Om het Soul-artefact te vinden, voltooi je de taken van het Barman-personage in de Bar-locatie en ontvang je het als beloning. Neem dit artefact bovendien mee van de anomalieën op weg naar de sarcofaag en van de verlaten laboratoria.

Stap 6

Als je een groot aantal artefacten bezit, probeer ze te verkopen zodat de hoeveelheid geld die je bij je hebt niet hoger is dan 50.000 roebel. Begin actief met het kopen van EHBO-koffers en verbandmiddelen en probeer ze waar mogelijk te gebruiken. Probeer in de omgang met stalkers neutraal te blijven, zonder respect te krijgen, maar ook niet te verliezen. Tussenbeide komen in de oorlog tussen de Plicht en Vrijheid facties, voltooi hun taken, behalve die welke leiden tot de moord op hun leiders.

Stap 7

Ga nu naar de legendarische Wishmaster, breek in de sarcofaag van Tsjernobyl en vind hem. Praat met de Monolith en hij zal je diepste verlangen vervullen, dat met deze tactiek van het spel zal bestaan uit een verzoek om onsterfelijkheid. Ending Immortality is een van de vele valse eindes waarin de Monolith op bijzondere wijze de wens van de speler vervult en hem naar de dood leidt.

Aanbevolen: