Hoe Skins Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Skins Te Gebruiken?
Hoe Skins Te Gebruiken?

Video: Hoe Skins Te Gebruiken?

Video: Hoe Skins Te Gebruiken?
Video: Hoe te gebruiken: Dermalogica Skin Smoothing Cream 2024, Mei
Anonim

Internetboodschappers worden tegenwoordig elke dag gebruikt en hun ontwerp wordt soms vertrouwd en zelfs alledaags. Om het ontwerp te wijzigen, kunt u de zogenaamde skins gebruiken (skin uit het Engels vertaalt als skin of skin), die beschikbaar zijn op gespecialiseerde sites.

Hoe skins te gebruiken?
Hoe skins te gebruiken?

Noodzakelijk

  • Software:
  • - ICQ;
  • - QIP-info;
  • - Miranda.

instructies:

Stap 1

De allereerste icq-client, die door bijna alle gebruikers werd gebruikt, is het ICQ-programma. Het installeren van een skin voor dit hulpprogramma, evenals voor andere internetboodschappers, is vrij eenvoudig. U moet naar de volgende link gaan https://www.oformi.net. Op de hoofdpagina krijg je categorieën van programma's te zien waarvoor er thema's zijn.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Skins" en selecteer het gedeelte "Skins voor ICQ". Selecteer op de geladen pagina een skin en klik op de knop "Details / download". U bent bijvoorbeeld geïnteresseerd in het thema Black Jail. Klik op de downloadpagina op de link "Download: Black Jail" en selecteer in het geopende venster de optie "Opslaan", klik vervolgens op de knop "OK" en geef de map op die u wilt opslaan.

Stap 3

Open de map C: Program FilesICQPackages. Pak de inhoud van het archief erin uit en start ICQ. Klik op het programmamenu en selecteer "Instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Ontwerp" en selecteer de subsectie "Ontwerpschema's". Selecteer Black Jail in de lijst met thema's en klik op Sluiten.

Stap 4

De procedure voor het vinden en downloaden van een skin voor andere clients is identiek, u hoeft alleen maar een programmacategorie te selecteren en deze naar uw computer te downloaden. Voor het hulpprogramma QIP Infium moet de inhoud van het archief worden uitgepakt naar de map C: Program FilesQIP Infium. Klik na het starten van het programma op het menu en selecteer het item "Instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Interface", selecteer een nieuwe skin en klik op de knop "Toepassen".

Stap 5

Voor het Miranda-programma moet de inhoud van het archief worden uitgepakt in de map C: / Program Files / Miranda im / Skins. Na het starten van het programma, klik op het menu en selecteer de optie "Fine-tuning", ga naar het item "Skinlijst". Selecteer een nieuwe skin en klik op de knop "Toepassen".

Aanbevolen: