Hoe Knoppen Van Het Toetsenbord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Van Het Toetsenbord Te Verwijderen
Hoe Knoppen Van Het Toetsenbord Te Verwijderen
Anonim

Soms is het niet genoeg om de kruimels uit het toetsenbord te schudden. Als er van alle kanten vettig stof aan de knoppen is gehecht, is het het gemakkelijkst om ze af te spoelen met warm water, en hiervoor moet je ze eerst verwijderen.

Hoe knoppen van het toetsenbord te verwijderen
Hoe knoppen van het toetsenbord te verwijderen

Het is nodig

Toetsenbord, lay-outdiagram toetsenbordknoppen, schroevendraaier, pen, potlood, pincet

instructies:

Stap 1

Zoek op internet naar een afbeelding van een toetsenbord dat wordt gedemonteerd. Druk het af of teken het opnieuw, als u niet van plan bent de computer uit te zetten, open het dan op de monitor.

Stap 2

Koppel het toetsenbord los van de systeemeenheid.

Stap 3

Elke toetsenbordknop heeft twee uitstekende pootjes die in kleine cilinders in de behuizing van het toetsenbord passen. Daar staan deze benen op.

Gebruik een mes, pen, pincet of gewoon een metalen staaf om de knoppen om de beurt los te wrikken en eruit te trekken. Het kost nogal wat moeite om elke knop uit het stopcontact te halen. Sommige lange knoppen zijn op verschillende plaatsen aan de body bevestigd, zoals spatie, Shift, Enter. Bovendien hebben ze nog een speciale metalen buis die in de groeven gaat. Deze buis heeft de eigenschap van lange knoppen dat de knop werkt, zelfs als je hem vanaf de rand duwt in plaats van in het midden.

Bij het uittrekken van de knoppen interfereren deze buizen niet, zorg er alleen voor dat ze niet verloren gaan. Ze zijn optioneel tijdens de installatie, maar zorgen voor comfortabeler werken met lange toetsen.

Aanbevolen: