Verbinding Maken Met Corbina

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Corbina
Verbinding Maken Met Corbina

Video: Verbinding Maken Met Corbina

Video: Verbinding Maken Met Corbina
Video: Snel en eenvoudig een DT-stekker verbinding maken 2024, Mei
Anonim

Sommige gebruikers denken er vroeg of laat aan om van provider te veranderen. Als je besluit om je thuisinternet aan te sluiten op Beeline, dan moet je weten wat je daarvoor precies moet doen.

Verbinding maken met Corbina
Verbinding maken met Corbina

Het is nodig

  • - Beeline-kaart;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Bel eerst het gratis nummer 88007008000. Nadat de telefoniste u heeft geantwoord, laat u een verbindingsverzoek achter. Om dit te doen, moet u enkele paspoortgegevens opgeven, evenals het adres waar het kabelinternet moet worden geïnstalleerd. Vergeet niet de aankomsttijd van de installateurs af te spreken.

Stap 2

Koop vooraf een kaart om voor Beeline-services te betalen. De nominale waarde mag niet lager zijn dan uw toekomstige maandelijkse abonnementskosten. Bereid uw computer voor op de komst van specialisten.

Stap 3

Ga na het leggen van de kabel en het instellen van de internetverbinding naar uw persoonlijke account (lk.beeline.ru) en wijzig uw wachtwoord. Volg deze stappen als u om welke reden dan ook uw internetverbinding opnieuw moet configureren.

Stap 4

De eenvoudigste manier is om een programma te downloaden en uit te voeren dat uw internetverbinding automatisch configureert. Volg de link help.internet.beeline.ru. Klik op de knop Wizard Instellingen downloaden.

Stap 5

Installeer de gedownloade applicatie en start uw computer opnieuw op. Schakel indien nodig uw antivirussoftware of firewall uit. Start nu de programmasnelkoppeling, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die in uw overeenkomst zijn gespecificeerd en klik op de knop "Verbinden".

Stap 6

Als u de verbinding zelf wilt configureren, opent u het Netwerkcentrum en gaat u naar het item "Een nieuwe verbinding of netwerk instellen". Klik nu op het item "Verbinden met de werkplek". Selecteer in het volgende venster de optie "Gebruik mijn internetverbinding (VPN)".

Stap 7

Voer in het veld "Internetadres" tp.internet.beeline.ru in. Geef een naam op voor uw verbinding. Klik volgende". Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. U hoeft het veld Domein niet in te vullen. Klik op de knoppen Verbinden en Sluiten.

Stap 8

Open nu de eigenschappen van de gemaakte verbinding. Ga naar het tabblad "Beveiliging". Geef in het veld "VPN-type" de L2TP-parameter op. Selecteer "optioneel" in het menu Gegevenscodering. Vink nu het vakje aan naast "Sta de volgende protocollen toe" en selecteer alleen CHAP. Klik op de knop "Toepassen" om de instellingen op te slaan.

Aanbevolen: