Hoe Chinese Baidu-software Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Chinese Baidu-software Te Verwijderen
Hoe Chinese Baidu-software Te Verwijderen

Video: Hoe Chinese Baidu-software Te Verwijderen

Video: Hoe Chinese Baidu-software Te Verwijderen
Video: Удалить шпионское ПО BAIDU 2024, April
Anonim

Baidu is een programma voor het verbeteren van de prestaties en het opschonen van het besturingssysteem, dat is geïnstalleerd door een virus. Daarom is het niet de gemakkelijkste handeling om het Chinese programma Baidu in je eentje van je computer te verwijderen.

U kunt de Chinese Baidu-software zelf verwijderen
U kunt de Chinese Baidu-software zelf verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de Chinese Baidu-software van uw computer te verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm vanuit het Startmenu. Selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen". Wacht tot de lijst is bijgewerkt en let op de bovenste regels. Onder hen zullen er een of meer programma's zijn, waarvan de naam het woord Baidu of hiërogliefen bevat.

Stap 2

Verwijder elk Baidu-pakket één voor één uit de lijst. Het lastige is dat alle actie- en knopnamen in de verwijderingsservice van Baidu in het Chinees worden geschreven. Er zijn echter knoppen onder aan het venster, waarvan er één wordt gemarkeerd. Dit is de annuleertoets, indien ingedrukt, wordt het wissen gestopt. U moet op de andere niet-aangevinkte knop klikken, omdat deze Volgende of Verwijderen aangeeft, en uiteindelijk zal Baidu van uw computer worden verwijderd. Doe hetzelfde voor alle programma's met vergelijkbare namen.

Stap 3

Soms verschijnt de Baidu-app niet in de lijst met geïnstalleerde programma's in het Configuratiescherm. Ga in dit geval naar de map Program Files op uw harde schijf, klik met de rechtermuisknop op een vrij gebied daarin en selecteer "Sorteren op gewijzigde datum". Bekijk nu de mappen waarvan de wijzigingsdatum overeenkomt met de installatiedatum van Baidu. Elk van hen bevat een bestand met een prullenbak of computerpictogram. Dit is een verwijderservice. Start het op en ga verder zoals hierboven beschreven.

Stap 4

Er is een andere methode om Baidu in het Chinees van uw computer te verwijderen. Ga vanuit het menu Start naar de map Hulpprogramma's en selecteer Systeemherstel. Stel het herstelpunt in op een datum vóór de dag dat Baidu op uw computer verscheen en voer de bewerking uit. Na het opnieuw opstarten keert de computer terug naar de oorspronkelijke staat en is er geen Baidu-programma meer aanwezig.

Aanbevolen: