Een Chinese Camera Installeren Chinese

Inhoudsopgave:

Een Chinese Camera Installeren Chinese
Een Chinese Camera Installeren Chinese

Video: Een Chinese Camera Installeren Chinese

Video: Een Chinese Camera Installeren Chinese
Video: How to set up Yi Home Camera China version on iOS with Mihome App 2024, April
Anonim

Het is geen geheim dat apparatuur die in andere landen is gemaakt, niet zo eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Mocht je een webcam van een Chinese fabrikant (zonder Russification) in handen hebben gekregen, dan kun je deze alsnog op je computer aansluiten. Het zal echter een beetje moeilijker zijn om stuurprogramma's te vinden.

Een Chinese camera installeren Chinese
Een Chinese camera installeren Chinese

instructies:

Stap 1

Sluit uw webcam aan op een bekende werkende USB-poort. Wacht terwijl het besturingssysteem het aangesloten apparaat detecteert. Start het hulpprogramma Apparaatbeheer via de eigenschappen van Deze computer of Configuratiescherm. Zoek het item voor beeldapparaten (meestal helemaal onderaan de lijst). Wordt het apparaat niet automatisch gedetecteerd, open het dan zelf via "Mijn Computer".

Stap 2

Als er geen stuurprogramma's zijn gevonden, wordt de webcam weergegeven als een onbekend apparaat. Als er geen vraagtekens of uitroeptekens in de lijst met apparatuur staan en de webcam wordt geïdentificeerd als een "Beeldapparaat", dan is het gelukt en is de camera volledig geïnstalleerd.

Stap 3

Als er geen schijf bij de webcam wordt geleverd, moet u handmatig naar stuurprogramma's zoeken. Open het eigenschappenvenster van de webcam door met de rechtermuisknop op het item te klikken en het gewenste item te selecteren. Ga naar het tabblad Details en bekijk de instantiecode van het apparaat. Voer een deel van de code in de zoekmachine van uw browser in. Gebruik alleen tekens tussen schuine strepen, de rest van de code is overbodig. Zoek en download het juiste webcamstuurprogramma naar uw computer. Installeer het stuurprogramma door setup uit te voeren.

Stap 4

Als de webcam nog steeds niet werkt, probeer dan een andere driverversie te downloaden. Controleer de USB-poort en de camera zelf op een andere computer. U kunt Webcam Diagnostics gebruiken om te bepalen of uw webcam defect is. Het is ook vermeldenswaard dat er speciale sites zijn die chauffeurs voor Chinese apparatuur leveren. In de regel hebben veel gebruikers met soortgelijke problemen te maken gehad, dus het vinden van een oplossing is niet moeilijk.

Aanbevolen: