Hoe Baidu Te Verwijderen - Chinese Antivirus

Inhoudsopgave:

Hoe Baidu Te Verwijderen - Chinese Antivirus
Hoe Baidu Te Verwijderen - Chinese Antivirus

Video: Hoe Baidu Te Verwijderen - Chinese Antivirus

Video: Hoe Baidu Te Verwijderen - Chinese Antivirus
Video: Удалить шпионское ПО BAIDU 2024, April
Anonim

Ik had veel pech, ik installeerde deze Baidu samen met een programma (de antivirus kwam in een trailer, zoals later bleek). Ik heb het drie keer verwijderd, het werd opnieuw hersteld. De strijd tegen de antivirus duurde een week, totdat deze rommel volledig van de laptop verdween. Wees geduldig, het zal van pas komen.

Hoe Baidu te verwijderen - Chinese antivirus
Hoe Baidu te verwijderen - Chinese antivirus

instructies:

Stap 1

Door Baidu begint het systeem vast te lopen, en in het algemeen houd ik er niet van als onbekende en onnodige programma's het geheugen verstoppen. Allereerst gaan we in de veilige modus. Hoe het moet, schreef ik eerder. Ik zal meteen zeggen dat voor sommige van je acties, de computer je de toegang zal weigeren. Het is goed, ga gewoon naar de volgende stap.

Voordat we een oorlog beginnen met de "baida", maken we verborgen bestanden en mappen zichtbaar. We gaan naar de service, vervolgens in de mapparameters en op het tabblad "Bekijken", vink het selectievakje "Verborgen bestanden en mappen weergeven" aan.

Stap 2

Beweeg de muispijl over het paneel, klik met de rechtermuisknop en roep de taakbeheerder op. We voltooien alle processen waarin Chinese karakters voorkomen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de regel met het proces, bevestigt u de voltooiing. In de veilige modus zijn er misschien geen dergelijke processen, niets, laten we verder gaan.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Bij het zoeken gaan we Baidu binnen en verwijderen we alle mappen en bestanden die onze lankmoedige computer voor ons vindt. Niet verwijderd? We proberen de map te hernoemen (we herinneren ons alleen hoe we hem hebben hernoemd) en proberen hem opnieuw te verwijderen. Controleer nogmaals handmatig de volgende mappen en verwijder alles wat niet is verwijderd:

C: / Program Files / Baidu

C: / Program Files / Common Files / Baidu

C: / ProgramData / Baidu

Stap 4

Druk vervolgens op Win + R, voer regedit in het venster in, bewerk het tabblad, selecteer "vinden", schrijf Baidu opnieuw, druk op "volgende zoeken" en verwijder alle gevonden Baidu. We verwijderen alleen de "baidu", anders zal het niet zo goed werken. Je kunt proberen de naam van het programma zelf in het Chinees te kopiëren (ik heb het in het "start"-menu, heb het daar gekopieerd).

Daarna starten we СCleaner, maken de computer schoon, maken de prullenbak schoon, maken de tijdelijke bestanden opnieuw schoon (hoe het te doen - ik schreef in het vorige artikel), herstarten en beginnen opnieuw - verwijder de eerder hernoemde mappen, herhaal alles opnieuw. Het hielp me niet meteen, maar toch, deze modder verdween.

Aanbevolen: