Applicaties Installeren Op Een Chinese IPhone

Inhoudsopgave:

Applicaties Installeren Op Een Chinese IPhone
Applicaties Installeren Op Een Chinese IPhone

Video: Applicaties Installeren Op Een Chinese IPhone

Video: How To Install iPhone Apps Not Available In Your Country - Spotify, TikTok, WeChat - Geo Locked 2022, November
Anonim

Chinese telefoonmodellen komen, ondanks hun relatief lage kwaliteit, steeds vaker voor. Afgezien van de uiterlijke gelijkenis heeft de Chinese iPhone niets gemeen met de originele telefoon. Het installatieproces is ook heel anders: het Chinese apparaat is niet compatibel met de AppStore en iTunes.

Applicaties installeren op een Chinese iPhone
Applicaties installeren op een Chinese iPhone

Het is nodig

  • - een kabel voor aansluiting op een computer of een kaartlezer;
  • - gedownloade java-applicatie

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw telefoon Java ondersteunt. Ga hiervoor naar het menu en controleer op het item "Java-toepassingen" of gebruik de specificatie van de fabrikant (gebruiksaanwijzing of andere technische documentatie). Je kunt het antwoord vinden op verschillende forums die zijn gewijd aan Chinese telefoons.

Stap 2

Verbind uw telefoon met uw computer via een kabel of met behulp van de kaartlezer van uw computer. Nadat u verbinding hebt gemaakt via het snoer, selecteert u "Mass Storage" of "USB Disk" op uw telefoon. Verplaats de gedownloade applicatie naar een willekeurige map van het apparaat door simpelweg te kopiëren of te verplaatsen.

Stap 3

Koppel na het verwijderen van de applicatie de kabel los van het apparaat. Open "Bestandsbeheer" ("Bestandsbeheer"). Navigeer naar de map waar u de vereiste programma's hebt gedownload.

Stap 4

Open het gedownloade bestand door erop te klikken. Klik in het menu dat verschijnt op de knop "Installeren". Als een dergelijk item niet bestaat, ondersteunt de telefoon nog steeds het starten van Java-applicaties niet.

Stap 5

De installatie van de applicatie zal beginnen. Selecteer de gewenste locatie voor het programma (telefoongeheugen of flashkaart).

Stap 6

Na installatie verschijnt de applicatie in het bijbehorende Java-menu.

Stap 7

Voor toepassingen waarvoor internet nodig is, configureert u de juiste netwerkinstellingen. Ze bevinden zich in het gedeelte "Java" en zijn eenvoudig te configureren, afhankelijk van het iPhone-model.

Populair per onderwerp