Hoe Chinese Telefoons Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Chinese Telefoons Te Flashen
Hoe Chinese Telefoons Te Flashen

Video: Hoe Chinese Telefoons Te Flashen

Video: Hoe Chinese Telefoons Te Flashen
Video: Как прошить ПЗУ для каждого китайского телефона с помощью SP Flash Tool! [HD] 2024, Mei
Anonim

Firmware voor Chinese telefoons is een vrij zeldzaam iets. Daarom, om de mobiel te Russificeren, draineren ze al het geheugen van de telefoon, verwerken het en vullen het in met een normale Russische vertaling. Dit is de essentie van de firmware van Chinese telefoons.

Hoe Chinese telefoons te flashen
Hoe Chinese telefoons te flashen

instructies:

Stap 1

Om een Chinese telefoon te flashen heb je eerst FlashTool nodig. Het programma kan vrij worden gevonden en gedownload op het net.

Stap 2

Voer het programma uit. Klik op de knop DownloadAgent en selecteer MTK_AllInOne_DA. Verspreid". Selecteer "opties" en klik op "com-poort" Stel de poort in waarop de kabel is aangesloten met de telefoon. Klik nogmaals op "opties" en selecteer "baudrate". Stel de maximale downloadsnelheid van je internet in.

Stap 3

Ga naar het tabblad "teruglezen". Klik op de knop "toevoegen" en een regel zoals NA 0x00000000 0x00000000ROM_2 zal verschijnen. Dubbelklik net rechts van NA en er verschijnt een venster waarin u het bestand "back-up" specificeert.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop "teruglezen" en zet de telefoon aan. Er loopt een rode lijn onder aan het scherm en vervolgens verschijnt het processortype in de linkerbenedenhoek en de geheugenchipmarkering in de rechterhoek.

Stap 5

Ga naar het tabblad "download" en klik op de knop "format" en selecteer "handmatig formaat FAT". Houd de aan / uit-knop op je telefoon een seconde ingedrukt. Er verschijnt een groene balk onderaan het scherm. Zet je telefoon aan. Alles is klaar!

Aanbevolen: