Emoticons Toevoegen Aan Een Agent

Inhoudsopgave:

Emoticons Toevoegen Aan Een Agent
Emoticons Toevoegen Aan Een Agent

Video: Emoticons Toevoegen Aan Een Agent

Video: Emoticons Toevoegen Aan Een Agent
Video: How to add / type emoji in Microsoft Word - Emoticons in Word 2024, April
Anonim

Voor sommige gebruikers kan de set functies die de eerste versies van Mail. Ru Agent hebben, zonder enige toevoegingen, voldoende zijn. Voor degenen die meer opties willen, zijn er echter allerlei add-ons gemaakt om deze functies uit te breiden, evenals de standaardset emoticons uit te breiden.

Emoticons toevoegen aan een agent
Emoticons toevoegen aan een agent

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ontdek de exacte versie van het Mail. Ru Agent-programma dat op uw computer is geïnstalleerd. U kunt dit bekijken door de Systeeminformatie of Programmalijst te openen in het Configuratiescherm van uw computer. Start de browser, zoek naar extra emoticons voor uw specifieke versie van de programma-assemblage.

Stap 2

Download de emoji-set die je leuk vindt. Het is het beste om onder hen die te downloaden over het gebruik waarvan er gebruikersrecensies zijn. Controleer na het downloaden de gegevens op de aanwezigheid van bestanden en als alles in orde is, gaat u verder met het installeren ervan in uw Mail. Ru-agent.

Stap 3

Voer het agent-emoticon-installatieprogramma uit. Geef indien nodig de map op waar de oude zich bevinden: Mail.ru/Mra/Cache/skin/smiles/, deze map bevindt zich meestal op de lokale schijf in Programm Files of in de documenten van de gebruiker, het hangt allemaal af van de versie van het programma.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, start u het programma opnieuw, opent u het berichtinvoervenster en klikt u op het menu voor het toevoegen van smiles. Als er nieuwe in de lijst worden weergegeven, hebt u alles goed gedaan. Je kunt ook enkele van de nieuwe emoji's toevoegen aan het favorietenmenu door ze naar een speciale container te slepen en neer te zetten.

Stap 5

Maak een systeemherstelpunt aan op het moment dat de bedrijfsstatus van het programma u uitkomt. Soms gebeurt het dat bij het installeren van bepaalde extra elementen voor het Mail. Ru Agent-programma, de werking ervan niet meer werkt, de applicatie onstabiel begint te werken en in een noodmodus wordt afgesloten. Dit kan gebeuren bij het gebruik van niet-officiële add-ons, versies van extra bestanden (skins, emoticons) die niet overeenkomen met de build van het programma, enzovoort. Maak voor het geval dat een herstelpunt voordat u dergelijke items in het programma installeert.

Aanbevolen: