Hoe U Uw Verbindingssnelheid Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Verbindingssnelheid Kunt Verhogen
Hoe U Uw Verbindingssnelheid Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Verbindingssnelheid Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Verbindingssnelheid Kunt Verhogen
Video: Hoe u uw internetsnelheid kunt verhogen met DNS-servers 2024, Mei
Anonim

De wens om de snelheid van uw internetverbinding te verhogen is net zo natuurlijk als de wens om de hoeveelheid geld in uw portemonnee te verhogen. Door een gelukkig toeval kan het eerste een gevolg zijn van het laatste. Want de enige manier om de snelheid van internet met een merkbaar aantal kilobits te verhogen, is door over te stappen op een nieuw tarief. Alle andere tools helpen u op zijn best om uw verkeer en downloadsnelheid te optimaliseren. Wat ook niet erg is.

Verhoog de internetsnelheid
Verhoog de internetsnelheid

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw browser te versnellen, is natuurlijk door afbeeldingen, videoweergave en flash-animaties uit te schakelen. Het is gemakkelijk te doen in de instellingen. Pagina's worden vrijwel onmiddellijk geopend en de hoeveelheid verbruikt verkeer wordt aanzienlijk verminderd. Deze methode werkt goed voor sommige zeer trage netbooks, maar deze optie is nauwelijks wenselijk voor een thuiscomputer. Daarom is het niet de moeite waard om er in detail op in te gaan.

Stap 2

De tweede manier is om verschillende optimalisatiehulpprogramma's te gebruiken. Zoals Ashampoo WinOptimiser, Auslogics BoostSpeed, DSL Speed of cFosSpeed. Het is moeilijk te zeggen wat deze programma's precies doen, maar nadat je het type verbinding hebt geselecteerd en op "ok" hebt geklikt, zou je internet "geoptimaliseerd" moeten zijn. Of je het verschil merkt of niet, is moeilijk te zeggen. Dit hangt grotendeels af van uw systeem en van observatie. Het belangrijkste om te begrijpen is dat als de bandbreedte van het kanaal één Mb / s is, je er geen twee kunt bereiken.

Stap 3

Verschillende downloadmanagers, zoals Download Master, lijken de downloadsnelheid zelfs iets te kunnen verhogen door het bestand in stukjes te splitsen. Persoonlijk heb ik echter geen tastbaar verschil kunnen merken, en de extra vijftig kilobits kunnen worden toegeschreven aan eenvoudige snelheidssprongen. Managers hebben echter ook andere handige functies. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te gaan met downloaden nadat de verbinding is verbroken. Een zeer handige functie.

Stap 4

Configureer de poortsnelheid (COM of LPT). Indien correct geconfigureerd, geeft dit de meest tastbare toename van de internetsnelheid. Volg dit pad: Start - Configuratiescherm - Prestaties en onderhoud - Systeem - Hardware - Apparaatbeheer - Poorten. Vouw de lijst uit en selecteer de COM1-poort. Klik erop met de rechtermuisknop, klik op eigenschappen en selecteer in het tabblad "Poortparameters" de maximaal mogelijke waarde.

Controleer vervolgens de bandbreedte van het kanaal. Selecteer Uitvoeren in het menu Start en typ gpedit.msc. Doe dan het volgende: Computerconfiguratie / Beheersjablonen / Netwerk / QoS Packet Manager / Background Intelligent Transfer Service (BITS). Er moet een markering "niet geïnstalleerd" zijn. Als dat zo is, dan is alles in orde.

Aanbevolen: