Hoe U De Helderheid Van Uw Acer-laptopmonitor Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Helderheid Van Uw Acer-laptopmonitor Kunt Verhogen
Hoe U De Helderheid Van Uw Acer-laptopmonitor Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Helderheid Van Uw Acer-laptopmonitor Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Helderheid Van Uw Acer-laptopmonitor Kunt Verhogen
Video: How to Adjust the Brightness on a Acer Laptop 2024, April
Anonim

Bij het wijzigen van de energiemodi verandert de helderheid van het laptopscherm. Als de achtergrondverlichting van de monitor is ingeschakeld op bijna maximaal vermogen wanneer op netstroom, is de levensduur van de batterij conservatief, dus de helderheid is lager.

Hoe u de helderheid van uw Acer-laptopmonitor kunt verhogen
Hoe u de helderheid van uw Acer-laptopmonitor kunt verhogen

instructies:

Stap 1

Gebruik een combinatie van de Fn-toets en de linker- en rechterpijltoetsen om de helderheid van de achtergrondverlichting op uw Acer-notebook te wijzigen. Gewoonlijk passen de pijlen omhoog en omlaag wanneer ze samen met Fn worden ingedrukt, het volume van het audioapparaat aan, maar sommige oudere modellen hebben deze combinatie mogelijk om de helderheidsinstellingen te regelen. U kunt deze parameter ook op internet bekijken door de naam van uw model in een zoekmachine in te voeren of door de instructies te bekijken die bij elke laptop worden geleverd.

Stap 2

Als u niet alleen de helderheid van de achtergrondverlichting wilt aanpassen, maar ook de parameters van de afbeelding zelf, opent u de eigenschappen van het bureaublad door er met de rechtermuisknop op te klikken. Er wordt een klein venster geopend met instellingen voor het uiterlijk van het besturingssysteem, ga naar het tabblad "Opties".

Stap 3

Klik op de knop Geavanceerd. Er verschijnt een nieuw venster waarin u verschillende parameters kunt configureren met betrekking tot de invoer- en uitvoerapparaten van grafische informatie. Ga naar het tabblad van je videokaart, deze wordt meestal genoemd naar je adaptermodel.

Stap 4

Zoek naar de knop 'Grafische specificaties' of een knop met vergelijkbare functies. Ook is de toetscombinatie Alt + Ctrl + F12 verantwoordelijk voor het openen van dit venster in sommige modellen.

Stap 5

Navigeer naar het menu-item kleurinstelling. Wijzig de instelling voor de helderheid van het beeld door de aanwijzer naar links of rechts te bewegen. Hier kunt u het contrast en andere items aanpassen. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 6

Als u de achtergrondverlichting wilt vinden die op uw computer wordt ingeschakeld wanneer u de energiemodus wijzigt, opent u de energie-instellingen in personalisatie. Stel een specifieke helderheidsinstelling in volgens elke modus. Als u niet wilt dat het verandert, voert u dezelfde waarden in. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: