Hoe U Het Volume Van Uw Computer Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Volume Van Uw Computer Kunt Verhogen
Hoe U Het Volume Van Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Volume Van Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2022, November
Anonim

Het standaardapparaat voor het afspelen van audio dat op uw computer is geïnstalleerd, werkt niet op volle capaciteit. Er zijn verschillende manieren om het volume van uw computer tot het maximale niveau te verhogen.

Hoe u het volume van uw computer kunt verhogen
Hoe u het volume van uw computer kunt verhogen

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Correcte identificatie van het aangesloten apparaat. Elke keer dat u een hoofdtelefoon, een luidsprekersysteem of een subwoofer op uw computer aansluit, moet u de parameters instellen die optimaal zijn voor het apparaat. Soortgelijke instellingen worden gemaakt bij het aansluiten van audioapparaten op de achterkant van de pc. Er verschijnt een dialoogvenster op het bureaublad waarin de gebruiker het type aangesloten apparatuur instelt.

Bijvoorbeeld: nadat u een subwoofer op de pc hebt aangesloten, moet u de parameter "Subwoofer / Center-uitgang" instellen. In dit geval bereikt u bij de volgende weergave het maximale volume. Als u de subwoofer definieert als een achterluidsprekeruitgang of anderszins, zal het volumeniveau lager zijn.

Stap 2

Nadat u het audio-afspeelapparaat op uw computer hebt aangesloten, moet u een eenvoudige reeks handelingen volgen om het maximale volume te bereiken. Dubbelklik op het volumepictogram in het systeemvak (rechterkant van de taakbalk). Er wordt een venster geopend op het bureaublad met vier volumeregelaars (standaard). Boven aan dit venster ziet u het tabblad Opties dat u moet openen.

Stap 3

Zodra u het tabblad "Opties" opent, selecteert u de optie "Eigenschappen" door erop te dubbelklikken. Er verschijnt een dialoogvenster met de status van bepaalde parameters. Hier moet u het vakje naast elke parameter aanvinken en de instellingen toepassen.

Stap 4

Nadat u alle parameters hebt geactiveerd, ziet u dat er meer volumeregelaars in het venster worden weergegeven. Draai alle bedieningselementen naar hun maximale stand. Zo kunt u het volume van de computer tot de maximale waarde verhogen.

Populair per onderwerp