Hoe U Uw Downloadsnelheid Op Steam Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Downloadsnelheid Op Steam Kunt Verhogen
Hoe U Uw Downloadsnelheid Op Steam Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Downloadsnelheid Op Steam Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Downloadsnelheid Op Steam Kunt Verhogen
Video: Increase Download Speed For Call Of Duty Cold War PC Tutorial | Boost Blizzard Download Speeds 2024, Mei
Anonim

Steam is een populaire gameservice waarmee je gelicentieerde exemplaren van games rechtstreeks op je computer kunt kopen en uitvoeren. Doordat de dienst door een groot aantal mensen wordt gebruikt, daalt de downloadsnelheid van games aanzienlijk. Er zijn verschillende manieren om de snelheid van het downloaden van bestanden te verhogen en alle mogelijkheden van uw internetkanaal te benutten.

Hoe u uw downloadsnelheid op steam kunt verhogen
Hoe u uw downloadsnelheid op steam kunt verhogen

instructies:

Stap 1

De beste manier om je downloadsnelheid op Steam te verhogen, is door contentservers te gebruiken. Het zijn kopieën van de hoofdserver van Valve, die alle downloadbare games opslaat die beschikbaar zijn voor gebruikers van de service. Officiële inhoudsservers worden vaak geladen en het downloaden ervan is erg traag, dus het is logisch om andere mirrors te gebruiken.

Stap 2

Selecteer de contentserver die zich het dichtst bij uw locatie bevindt met behulp van de juiste functie op de Steam-website. Kijk naar de gegevens op de server. Als het een andere belasting dan nul heeft, kan het worden gebruikt. Als de parameter [FILTERED] is opgegeven in de naam van de spiegelserver, kan slechts een beperkt aantal gebruikers deze gebruiken.

Stap 3

Ga naar je Steam-clientinstellingen. Open hiervoor het programmavenster en selecteer Steam - "Instellingen". Ga dan naar het menu "Downloads + Cloud". Selecteer in het veld Downloadregio de server die u hebt gevonden. Pas daarna de wijzigingen toe door op de knop "OK" te klikken. Start de cliënt opnieuw op.

Stap 4

Na het herstarten zal Steam de opgegeven server gebruiken. Probeer een willekeurig spel te downloaden. Als de downloadsnelheid is toegenomen, waren alle toegepaste instellingen correct.

Stap 5

Als je de snelheid van het downloaden van games op Steam wilt maximaliseren, is het raadzaam om andere internetprogramma's op je computer uit te schakelen. De meegeleverde torrent-client kan dus de prestaties van andere programma's aanzienlijk verminderen. U moet ook alle soorten downloadmanagers, browsers en andere toepassingen uitschakelen die gegevens via internet verzenden.

Aanbevolen: