Hoe U Het Geluidsvolume Op Uw Computer Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geluidsvolume Op Uw Computer Kunt Verhogen
Hoe U Het Geluidsvolume Op Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Geluidsvolume Op Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Geluidsvolume Op Uw Computer Kunt Verhogen
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Het geluid op elke computer wordt niet alleen geregeld met behulp van de regelaar op de geluidskolom, maar ook op verschillende softwaremanieren. Als u op de luidspreker zelf de knop naar het maximum hebt gedraaid, maar het geluidsvolume is laag, dan moet u dit hoogstwaarschijnlijk softwarematig aanpassen.

Hoe u het geluidsvolume op uw computer kunt verhogen
Hoe u het geluidsvolume op uw computer kunt verhogen

Het is nodig

Windows-computer

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het volume te verhogen is als volgt. Er is een luidsprekerpictogram in de rechterbenedenhoek van de monitor. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu de optie Open Volume Slider. Op sommige versies van besturingssystemen kan er "Open Volume Mixer" zijn.

Stap 2

Zoek dan het item "Luidsprekers". Er is een schuifregelaar. Verplaats de schuifregelaar zo ver mogelijk omhoog. Doe het raam dicht. Probeer nu het volume te verhogen met de schuifregelaar op de luidspreker zelf. Het geluidsvolume zou veel hoger moeten zijn.

Stap 3

Het is veel handiger om de geluidsparameters aan te passen met de speciale software voor je geluidskaart. U kunt erachter komen of deze software op deze manier is geïnstalleerd. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Selecteer in het venster dat verschijnt "Apparaatbeheer".

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows XP is, moet u eerst "Hardware" en vervolgens "Apparaatbeheer" selecteren. Zoek dan naar "Geluidsapparaten". Klik op de pijl ernaast. Als de naam van het model van de geluidskaart verschijnt, is de software geïnstalleerd. Als de modelnaam niet is geschreven, moet u deze installeren.

Stap 5

De driverdiskette voor elk moederbord moet de software voor de geluidskaart bevatten. Installeer het. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 6

Nadat u de software in de lijst met programma's hebt geïnstalleerd, zoekt u degene die overeenkomt met de naam van de geluidskaart. Voer het programma uit. Het hoofdmenu moet een volumeregeling voor de geluidskaart hebben. Verplaats de schuifregelaar en zet het volume hoger. Bovendien kunt u de balans van het geluid van de luidsprekers aanpassen: selecteer verschillende modi, geluidseffecten, luidsprekerconfiguratie.

Aanbevolen: