Hoe U Uw Computer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Vinden
Hoe U Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Vinden
Video: Hoe kan ik vinden welke hardware mijn computer heeft - Windows? 💎 #SketchUp #Tip #029 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld worden problemen met betrekking tot de locatie van de computer voortdurend besproken. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat deze operatie gewoon onmogelijk is, maar dat is het niet. Dit gebeurt door middel van GPS-navigatie, maar ook door het IP-adres te bepalen.

Hoe u uw computer kunt vinden
Hoe u uw computer kunt vinden

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - GPS.

instructies:

Stap 1

Als we kijken naar de methode om een computer te lokaliseren met behulp van een IP-adres, kunnen we met het volste vertrouwen zeggen dat het minder duur is. Maak verbinding met internet op uw computer. Ga vervolgens naar de site voor het bepalen van het IP-adres 2ip.ru. Het is echter vermeldenswaard dat u het IP-adres moet weten van waaruit u toegang krijgt tot internet.

Stap 2

Als u het IP-adres van uw computer niet weet, kunt u deze gemakkelijk vinden. Stuur hiervoor de persoon een bestand via ICQ. U kunt ook vragen om een e-mail te sturen en het adres bekijken in de instellingen van de e-mailservice. Klik nu op de site 2ip.ru op het item "Meer over IP". Voer vervolgens het adres van de computer in en klik op de knop "Start".

Stap 3

Het systeem geeft u alle gegevens die in de database zijn opgeslagen. U kunt de stad, afstand van u, naar deze stad, e-mail en nummer van de dienstverlener bekijken. Dan hoeft u alleen maar het bedrijf van de provider te bellen en meer details te vragen over het IP-adres.

Stap 4

De tweede manier wordt uitgevoerd door middel van GPS-navigatie. Als uw computer een geïnstalleerde module heeft, kunt u uw locatie volgen via internet. Om dit te doen, moet de eigenaar van de pc automatische melding van zijn locatie inschakelen. Alles gaat via het programma Google Maps. Als automatische melding is geconfigureerd, voert u in het programma gewoon de e-mail van de computer in en het systeem toont u de locatie op de kaart.

Stap 5

Over het algemeen kunnen we zeggen dat het voor gewone gebruikers onmogelijk is om een computer te bepalen met een nauwkeurigheid van enkele centimeters. GPS-systemen leveren doorgaans gegevens binnen een straal van enkele meters. Speciale diensten, zoals de FSB, de CIA, enzovoort, hebben toegang tot geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om de locatie nauwkeurig te bepalen.

Aanbevolen: