Hoe U Het Platform Van Uw Computer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Platform Van Uw Computer Kunt Vinden
Hoe U Het Platform Van Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Het Platform Van Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Het Platform Van Uw Computer Kunt Vinden
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het platform is het belangrijkste verschil tussen computers. In principe wordt de IBM PC het meest gebruikt. Alle bestaande platforms verschillen in interne structuur en details. Het is gemakkelijk om informatie over uw pc-platform op uw computer te vinden. Met deze informatie kunt u meer te weten komen over de kracht en mogelijkheden van uw eigen pc. Velen zijn geïnteresseerd in informatie over het pc-platform. Daar kom je heel snel achter.

Hoe u het platform van uw computer kunt vinden
Hoe u het platform van uw computer kunt vinden

Het is nodig

Computer, Everest-programma

instructies:

Stap 1

Het Everest-programma helpt bij het diagnosticeren van de softwareomgeving van de computer, werkt met zijn instellingen. Met zijn hulp kunt u het platform van uw computer achterhalen. Download en installeer dit programma.

Stap 2

Open Besturingssysteem en het volgende - Eigenschappen van besturingssysteem. Zoek het type OS-kernel. Daar ziet u de woorden Multiprocessor Free (32-bit). Deze 32-bit is het computerplatform. In plaats van 32 kan er een ander nummer zijn.

Stap 3

Er zijn andere manieren om het platform te definiëren. Op uw computer Open Start-Configuratiescherm. Zoek daar het systeempictogram. Open het en u ziet het venster Systeemeigenschappen. Daar vind je alle informatie over je computer, lees verder.

Stap 4

Het platform kan worden bepaald met behulp van het hulpprogramma CPU-Z. Download, installeer en bekijk het aftellen. Maar de snelste manier is als volgt. Beweeg de muispijl over Deze computer. Druk op de rechtertoets en selecteer Eigenschappen. Er wordt een venster met details geopend.

Stap 5

Klik op Start en Uitvoeren. Er verschijnt een zoekvenster. Registreer dxdiag daar en klik op OK. Er verschijnt informatie over de computer. Het is zo eenvoudig om deze operatie uit te voeren.

Aanbevolen: