Hoe U Photoshop Op Uw Computer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Photoshop Op Uw Computer Kunt Vinden
Hoe U Photoshop Op Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Photoshop Op Uw Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Photoshop Op Uw Computer Kunt Vinden
Video: Hoe installeer je Adobe CS5 op Windows 10? Tutorial 2024, Mei
Anonim

Een gebruiker die net begint te leren werken op een computer, kan vragen hebben: waar kan het geïnstalleerde programma worden gevonden, hoe moet het worden uitgevoerd? Als u de Adobe Photoshop-app niet kunt vinden, zijn er een paar dingen die u kunt proberen.

Hoe u Photoshop op uw computer kunt vinden
Hoe u Photoshop op uw computer kunt vinden

instructies:

Stap 1

Voorwaarde is wel dat Photoshop op uw computer geïnstalleerd moet zijn, anders is er niets om naar te zoeken. Tijdens de installatie van de editor op de pc maakt de "Installatiewizard" automatisch een snelkoppeling naar het startbestand op het bureaublad. Het ziet eruit als een blauw vierkant met witte P's erin. Klik erop met de linkermuisknop - de applicatie zal starten.

Stap 2

Als het gewenste pictogram niet op het bureaublad staat, probeer het dan in het menu Start - dit is de tweede plaats waar automatisch een snelkoppeling wordt gemaakt om het programma te starten. Klik op de Start-knop in de linkerbenedenhoek van uw scherm of op de Windows-toets op uw toetsenbord (lijkt op een wapperende vlag).

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op het item "Alle programma's" om alle menu's te bekijken. Zoek het hierboven beschreven blauwe pictogram met de tekst Adobe Photoshop CS3 of CS4 in het vervolgkeuzemenu. Klik erop met de linkermuisknop en wacht tot de applicatie is geladen.

Stap 4

In het geval dat het opstartbestand niet op het bureaublad staat en ook niet in het "Start"-menu, open dan de map waarin het programma is geïnstalleerd. De editor is standaard geïnstalleerd op station C. Klik op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad, in het geopende venster selecteert u het lokale station C. Open de map Program Files en zoek de Adobe-map en de Adobe Photoshop-submap in de lijst. Klik met de linkermuisknop op het bestand Photoshop.exe.

Stap 5

Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken. Druk op de Windows-toets of de Start-knop en selecteer Zoeken in het menu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. In de lijst met velden "Wat wilt u zoeken?" selecteer Bestanden en mappen. Het venster verandert van uiterlijk.

Stap 6

Voer in het eerste veld de naam in van het bestand dat u zoekt - Photoshop - en druk op de knop Zoeken of druk op Enter. Wacht tot uw verzoek een lijst met gevonden bestanden weergeeft. Selecteer het bestand Photoshop.exe uit de lijst door erop te klikken met de linkermuisknop.

Aanbevolen: