Hoe U Al Uw Gegevens Op Een Computer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Al Uw Gegevens Op Een Computer Kunt Vinden
Hoe U Al Uw Gegevens Op Een Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Al Uw Gegevens Op Een Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Al Uw Gegevens Op Een Computer Kunt Vinden
Video: Opgeslagen wachtwoorden bekijken in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Beheerders en medewerkers van het servicecentrum stellen vaak dezelfde vraag wanneer ze een computer ter reparatie aanbieden: heeft de gebruiker zijn persoonlijke gegevens opgeslagen. Maar hoe kunt u dit doen als u nieuw bent in het gebruik van een computer en niet weet waar u deze moet zoeken? Er zijn bepaalde plaatsen waar het besturingssysteem standaard gebruikersgegevens opslaat.

Hoe u al uw gegevens op een computer kunt vinden
Hoe u al uw gegevens op een computer kunt vinden

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Open Mijn computer of een andere bestandsbeheerder die je leuk vindt. Ga naar de "C:"-schijf. Zoek daarop de map Gebruikers of "Gebruikers" als uw besturingssysteem Russified is. Ga naar deze map. Zoek de map die overeenkomt met uw naam of uw accountnaam. Alle bestanden die erin staan, hebben betrekking op uw werk op de computer - gegevens van geïnstalleerde programma's, documenten, foto's, muziek en films.

Stap 2

U kunt uw afbeeldingen vinden in de map Afbeeldingen, uw documenten in de map Mijn documenten, videobestanden in de map Mijn video's, enzovoort. Opgeslagen bestanden in games worden opgeslagen in de map Saved Games - kopieer ze als je van plan bent om deze game verder vanaf dezelfde plek te spelen.

Stap 3

Let op de map "Desktop". Het bevat alles wat op uw bureaublad "ligt". Dat wil zeggen, er zijn snelkoppelingen, mappen en afzonderlijke bestanden. Bewaar geen informatie op uw bureaublad. Uw persoonlijke gegevens kunnen ook worden opgeslagen in de mappen van geïnstalleerde programma's in de map Program Files, evenals in de mappen van de C-schijf en andere secties. We raden u aan kopieën van belangrijke documenten op externe media of optische schijven op te slaan.

Stap 4

Voor de juiste opslag van gegevens op een pc moet u in de regel afzonderlijke mappen op de harde schijf en mappen maken, zodat alle informatie overeenkomt met de mapnaam. Bewaar alle belangrijke gegevens bovendien op draagbare media, zodat u in geval van systeemstoringen of een virusinfectie van de computer alles probleemloos kunt herstellen. Vergeet ook niet dat gelicentieerde software op de computer moet zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: