Hoe Terugslag Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Terugslag Te Verminderen?
Hoe Terugslag Te Verminderen?

Video: Hoe Terugslag Te Verminderen?

Video: Hoe Terugslag Te Verminderen?
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers ontdekken, wanneer ze verbonden zijn met een internetprovider, nieuwe mogelijkheden voor zichzelf om allerlei programma's en multimediabestanden uit te wisselen. We hebben het over DC+-technologie en programma's voor het vinden en downloaden van software naar uw pc.

Hoe terugslag te verminderen?
Hoe terugslag te verminderen?

Het is nodig

Distributiekit voor netwerken

instructies:

Stap 1

Installeer het programma om te werken in het netwerk van de provider. De meest gebruikte zijn StrongDC++, FlylinkDC++ en ApexDC++. Veel ISP's nemen ze op hun netwerkvoorkeurendiscs op omdat deze programma's gratis zijn.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit en activeer het tabblad "Instellingen". Standaard zijn er standaardinstellingen voor het ontvangen van bestanden en het verzenden ervan naar het netwerk. Zowel de downloadsnelheid als de prestaties van het hele systeem zijn afhankelijk van deze parameters.

Stap 3

In het menu dat verschijnt, bevinden de belangrijkste parameters zich aan de rechterkant. Meer nauwkeurige informatie over elk van hen wordt aan de linkerkant weergegeven. Selecteer de sectie die verantwoordelijk is voor het uploaden van bestanden (een andere naam - uploadslots) Links wordt een sectie geopend waarin u handmatig de waarden moet instellen om het uploaden van bestanden vanaf de computer van de gebruiker te verminderen.

Stap 4

Op de Hub van de provider specificeren we de minimale waarde van de recoil slots. We schrijven het / fav-commando in de regel en maken kennis met de regels voor de klanten van de hub. Stel de minimumwaarde in bij de instellingen in de kolom "Recoil slots". We zetten de waarde "nul" in de kolom "Open een extra slot als de snelheid onder een bepaalde waarde van KB / s ligt". In de kolom "Maximum aantal open slots" geven we ook de minimale waarde aan die door de provider is toegestaan. Klik op OK en controleer de instellingen in de praktijk.

Stap 5

We activeren de "zoek"-functie in het programma en voeren de naam van een film of een beroemd muziekstuk, video, in. Selecteer iedereen in de lijst met gebruikers die verschijnt en klik op "Downloaden". Onderaan het programma verschijnt een download-indicator die de tijd tot het einde van de download aangeeft. Na een tijdje verschijnt er een andere indicator - het downloaden van het gedownloade bestand terug naar het uitwisselingsnetwerk. De numerieke kenmerken van de terugslag zullen ook beschikbaar zijn voor analyse voor de gebruiker. De uploadsnelheid moet veel lager zijn dan de uploadsnelheid.

Aanbevolen: