Hoe Ping In Het Spel Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Ping In Het Spel Te Verminderen
Hoe Ping In Het Spel Te Verminderen

Video: Hoe Ping In Het Spel Te Verminderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Ping ur Game Server 2023, Januari-
Anonim

Ping (of Latency) is de tijd die nodig is om een ​​datapakket in één seconde te verzenden en te ontvangen, of beknopter, de serverlatentie. Daarom, hoe lager de ping, hoe lager de latentie, en vice versa. De reden voor de grote ping is de overloop van het communicatiekanaal, de slechte kwaliteit van de internetverbinding of de fysiek grote afstand tot de server. En het gevolg is de vertraging tussen de acties van de speler en de reactie van het programma op deze acties, de zogenaamde "lags". In dit artikel bespreken we een van de manieren om ping tot een minimum te beperken.

Hoe ping in het spel te verminderen
Hoe ping in het spel te verminderen

instructies:

Stap 1

De voorgestelde methode helpt spelers die een VPN-verbinding gebruiken om toegang te krijgen tot internet. Voor alle anderen kan het op deze manier verminderen van ping ook helpen, maar in mindere mate. De methode kan voor bijna elk netwerkspel worden gebruikt: 1. Start en minimaliseer het spel.

2. Open Taakbeheer (druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl, alt = "Image" en Delete, of klik met de rechtermuisknop op het configuratiescherm en selecteer "Start Taakbeheer" in het menu dat verschijnt). U ziet een lijst met momenteel lopende processen.

3. Zoek het proces van het spel en klik er met de rechtermuisknop op, selecteer het item "Prioriteit" en geef in het menu dat verschijnt "Onder het gemiddelde" aan.

4. Sluit de taakbeheerder en keer terug naar het spel.

Stap 2

Om deze stappen niet elke keer uit te voeren voordat je het spel start, kun je dit proces automatiseren. Om dit te doen, moet je een speciaal bestand maken dat het spel onmiddellijk met de vereiste prioriteit start. 1. Ga naar de gamemap en maak een bestand aan met de extensie cmd, bijvoorbeeld start.cmd.

2. Open het met kladblok en schrijf het volgende: start / belownormal wow.exe (voor World of Warcraft), start / belownormal L2.exe (voor Lineage), start / belownormal hl2.exe -game cstrike (voor Counter-Strike: Source), start / belownormal hl.exe -game cstrike (voor Counter-Strike 1.6), etc.

Populair per onderwerp