Hoe U Uw Computer Kunt Stoppen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Stoppen?
Hoe U Uw Computer Kunt Stoppen?

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Stoppen?

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Stoppen?
Video: Windows 10 Programma's uitschakelen 2024, April
Anonim

Elke keer dat u uw computer afsluit, moet u deze uitschakelen. Het banale afsluiten van de computer moet echter voorzichtig worden benaderd als u het systeem als geheel en de ermee verbonden componenten niet wilt beschadigen.

Hoe u uw computer kunt stoppen?
Hoe u uw computer kunt stoppen?

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Wat moet je niet doen als je je computer uitzet? Als u uw computer wilt uitschakelen, doe dit dan nooit met de knop die is ontworpen om hem aan te zetten. Elke keer dat u de pc uitschakelt met deze knop, onderbreekt u het werk van veel processen, die vervolgens met fouten beginnen te werken. Fouten in de werking van processen kunnen niet alleen leiden tot uitval van het systeem, maar ook tot het doorbranden van afzonderlijke componenten (zelden, maar het gebeurt wel). Met dit in gedachten moet de computer correct worden afgesloten.

Stap 2

De computer afsluiten. Nadat u klaar bent met werken op uw pc, sluit u alle toepassingen die u eerder hebt gebruikt. Beweeg de muiscursor over het menu "Start" en selecteer "Shutdown" of "Shutdown" door erop te klikken. Er wordt een venster geopend met de tabbladen Afsluiten, Stand-by en Opnieuw opstarten. Klik op de knop "Afsluiten". De computer wordt gestopt.

Stap 3

Wacht modus. Uw computer in de standby-modus zetten kan handig voor u zijn als u een specifieke toepassing of een specifiek document actief wilt laten. Na het inschakelen ziet u het bureaublad in dezelfde staat als voor het moment dat de computer werd uitgeschakeld. Door de pc op deze manier af te sluiten, wordt ook voorkomen dat het systeem de volgende keer dat het wordt ingeschakeld langdurig moet opstarten.

Aanbevolen: