Hoe U Kunt Stoppen Met Het Opslaan Van Uw Wachtwoord In Skype

Inhoudsopgave:

Hoe U Kunt Stoppen Met Het Opslaan Van Uw Wachtwoord In Skype
Hoe U Kunt Stoppen Met Het Opslaan Van Uw Wachtwoord In Skype

Video: Hoe U Kunt Stoppen Met Het Opslaan Van Uw Wachtwoord In Skype

Video: Hoe U Kunt Stoppen Met Het Opslaan Van Uw Wachtwoord In Skype
Video: How to Stop Skype from Starting Automatically 2024, April
Anonim

Skype is een gratis programma dat kan worden geïnstalleerd om online correspondentie te voeren, bestanden uit te wisselen en video- en audiogesprekken te voeren. Als uw computer meer dan één gebruiker heeft, is het belangrijk om uw Skype-account veilig te houden.

Skype-communicatie
Skype-communicatie

Skype is over de hele wereld erg populair. Om ermee te communiceren, hoeft u alleen maar gratis software op uw computer te installeren en u te registreren. Om een account aan te maken, moet je er een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor bedenken. Nadat u het programma hebt ingevoerd, kunt u corresponderen met andere Skype-gebruikers en bellen naar de computer van de gesprekspartner.

U kunt zich op twee manieren aanmelden bij Skype:

1. Na het invoeren van de juiste combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord in het inlogvenster van het programma.

2. Automatisch wanneer u Skype start. In dit geval kan iedereen die toegang heeft tot uw computer het programma onder uw account gebruiken. Deze gebruiker ziet al uw contacten in Skype, hij kan uw correspondentie lezen en namens u communiceren in het programma.

Als u niet de enige gebruiker bent van de computer waarop u zich afmeldt bij Skype, kunt u uw account beveiligen en stoppen met het opslaan van uw wachtwoord in het programma door eerst uit te loggen bij uw Skype-account en vervolgens de automatische start van het programma onder uw gebruikersnaam.

Afmelden bij Skype

1. Klik in de linkerbovenhoek van het programmavenster op het menu "Skype".

2. Selecteer in de geopende lijst de voorlaatste regel "Uitloggen" en klik erop met de linkermuisknop.

U wordt dus uitgelogd van uw account en er verschijnt een autorisatievenster voor u. Om opnieuw in het systeem te komen, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Hoe het opslaan van het Skype-wachtwoord te annuleren

Om te voorkomen dat uw ingevoerde wachtwoord in de toekomst wordt opgeslagen en het programma niet automatisch wordt geopend wanneer u Skype start, moet u in het autorisatievenster het selectievakje in de rechterbenedenhoek naast de woorden "Autom. autorisatie bij het starten van Skype ".

Daarna kunt u er zeker van zijn dat u het opslaan van uw wachtwoord in Skype hebt geannuleerd en dat niemand anders uw account kan gebruiken zonder uw medeweten. De volgende keer dat u het programma start, wordt een autorisatievenster geopend en om Skype te openen, moet u het juiste wachtwoord voor uw gebruikersnaam opgeven. Om te voorkomen dat uw account wordt gehackt, gebruikt u een complex, uniek wachtwoord dat niet kan worden geraden, zelfs als u uw bio-gegevens kent. Kies bijvoorbeeld niet je geboortedatum of meisjesnaam als wachtwoord. Het is ook beter om geen wachtwoord te gebruiken dat u al op een bron gebruikt.

Aanbevolen: