Hoe De Activering Te Stoppen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Activering Te Stoppen?
Hoe De Activering Te Stoppen?

Video: Hoe De Activering Te Stoppen?

Video: Hoe De Activering Te Stoppen?
Video: Deel 5 - Installeren en opstarten van de Festool zaagtafel TKS 80 | Festool NL 2024, April
Anonim

Windows-activering is een noodzakelijke procedure om het legaal te blijven gebruiken. U kunt het op verschillende manieren stoppen, onder meer door de licentiesleutel in te voeren.

Hoe de activering te stoppen?
Hoe de activering te stoppen?

Noodzakelijk

Windows-licentiesleutel

instructies:

Stap 1

Als u geen Windows-licentiesleutel hebt, kunt u deze kopen op de officiële Microsoft-server in het gedeelte "Aankoop", evenals in verschillende grote online softwarewinkels - er zijn veel opties. Als u het Windows-besturingssysteem bij uw computer hebt gekocht, zoekt u naar de licentiecode op de speciale sticker op de computer- of laptopbehuizing. Voer het in het activeringsvenster in, bel de technische ondersteuning van Microsoft en ontdek de activeringscode op basis van het serienummer van het product.

Stap 2

Als u geen Windows-licentiesleutel wilt aanschaffen, gebruikt u een andere methode om het besturingssysteem te blijven gebruiken door de systeemdatum te vertalen. Om dit te doen, start u de computer opnieuw op, wanneer u deze aanzet, drukt u op de knop om naar het BIOS te gaan - meestal moet u hiervoor op de delete-toets drukken. Voer indien nodig het wachtwoord in en gebruik de pijlen om naar het menu te gaan voor het bewerken van de systeemdatum.

Stap 3

Breng het over naar degene die overeenkomt met de installatiedatum van het besturingssysteem, verlaat het BIOS en sla de instellingen op. Ga naar het besturingssysteem en kijk hoeveel dagen er nog zijn voordat het geactiveerd wordt. Deze methode is niet helemaal handig en heeft zijn eigen eigenaardigheden in de vorm van een onjuiste werking van veel programma's en een onjuiste weergave van de systeemdatum.

Stap 4

Gebruik de methode om het item bij de activering van hun Windows-register te verwijderen, maar houd er rekening mee dat dit illegaal is, net als veel andere methoden voor gratis activering van het besturingssysteem die door verschillende internetbronnen worden aangeboden. Respecteer het werk van ontwikkelaars en gebruik betaalde gelicentieerde exemplaren van het besturingssysteem en andere programma's, of gebruik hun gratis tegenhangers, bijvoorbeeld het besturingssysteem Ubuntu. Velen van hen zijn zelfs gemakkelijker te gebruiken dan Windows.

Aanbevolen: