Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Inschakelen

Inhoudsopgave:

Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Inschakelen
Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Inschakelen

Video: Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Inschakelen

Video: Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Inschakelen
Video: Fix Network Adapter Error Code 31 in Device Manager 2024, Mei
Anonim

De stabiele werking van de elementen van een personal computer wordt bepaald door de aanwezigheid van de benodigde bestanden. Dankzij de beschikbaarheid van up-to-date stuurprogramma's kunt u de bedrijfsparameters van veel apparaten kwalitatief aanpassen.

Het stuurprogramma van de videoadapter inschakelen
Het stuurprogramma van de videoadapter inschakelen

Het is nodig

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Ga na het installeren van het besturingssysteem of het vervangen van de videokaart op zoek naar de juiste software. De meeste videoadapters worden vervaardigd met behulp van technologieën van nVidia en ATI. Controleer de modelnaam van de videokaart die u gebruikt.

Stap 2

Bezoek de website www.nvidia.ru of www.ati.com/ru. Ga naar het menu "Ondersteuning en stuurprogramma's". Vul het verstrekte formulier in. Besteed speciale aandacht aan de eerste alinea van de tabel. Selecteer de optie Desktop of Notebook, afhankelijk van het type computer dat u gebruikt.

Stap 3

Klik na het invullen van de tabel op de knop Zoeken en download de voorgestelde software. Voer het installatiebestand uit en installeer het programma volgens de instructies van het stapsgewijze menu.

Stap 4

Bij het werken met mobiele computers kunnen zich bepaalde problemen voordoen bij het selecteren van geschikte stuurprogramma's. Meestal wordt dit probleem waargenomen bij het gebruik van Intel-processors in combinatie met ATI-videoadapters. Bezoek www.intel.com.

Stap 5

Download de software die nodig is om de geïntegreerde videochip te configureren. Installeer de gedownloade software. Probeer daarna opnieuw om de stuurprogramma's voor de videoadapter te installeren.

Stap 6

Start uw computer of laptop opnieuw op. Klik met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van het bureaublad en open AMD Control Center of nVidia Control Panel.

Stap 7

Pas de instellingen voor de videoadapters aan. Controleer bij het wijzigen van configuraties van de mobiele computer de naam van de actieve videoadapter. Schakel automatisch wisselen van videokaarten uit bij het aansluiten (loskoppelen) van de voedingskabel.

Stap 8

Gebruik Driver Pack Solution om stuurprogramma's automatisch bij te werken en te activeren. Zorg ervoor dat u een herstelpunt voor het besturingssysteem maakt vóór elke wijziging van de driverinstellingen.

Aanbevolen: