Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Opnieuw Installeren

Inhoudsopgave:

Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Opnieuw Installeren
Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Opnieuw Installeren

Video: Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Opnieuw Installeren

Video: Het Stuurprogramma Van De Videoadapter Opnieuw Installeren
Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter opnieuw installeren via Apparaatbeheer in Windows 2024, Mei
Anonim

Als de videokaart van de computer instabiel is, is het gebruikelijk om de driverversie bij te werken. Met dit proces kunt u fouten in de werking van het apparaat corrigeren, waardoor de prestaties worden verbeterd.

Het stuurprogramma van de videoadapter opnieuw installeren
Het stuurprogramma van de videoadapter opnieuw installeren

Noodzakelijk

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - Toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Gebruik uw internetverbinding om de officiële website te bezoeken van het bedrijf dat dit videokaartmodel heeft ontwikkeld. Gebruik de zoekbalk om de gewenste software te vinden. Meestal is het nodig om een speciale tabel in te vullen zodat het systeem de meest geschikte bestanden voor een bepaalde videoadapter kan selecteren.

Stap 2

Download de vereiste set bestanden en installeer de stuurprogramma's. Voer hiervoor het gedownloade bestand uit met de extensie exe. In de meeste gevallen vindt de driverupdate gelijktijdig plaats met de installatie van een nieuwe versie van de software die nodig is om controle over de videokaart uit te oefenen.

Stap 3

Als je alleen de bestanden tot je beschikking hebt die nodig zijn om de videokaart te laten werken, open dan Apparaatbeheer. Ga hiervoor naar de eigenschappen van het menu "Deze computer" en klik op de bijbehorende knop.

Stap 4

Zoek de naam van de videokaart die u gebruikt. Als de juiste stuurprogramma's voor dit apparaat niet zijn geïnstalleerd, wordt het gemarkeerd met een uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de videoadapter en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 5

Geef de optie Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie op. Selecteer de map waarin de vereiste stuurprogramma's zich bevinden. Wacht tot de bestanden zijn bijgewerkt en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

U kunt ook een speciaal stuurprogramma-updateprogramma gebruiken. Download het hulpprogramma Driver Pack Solution en voer het uit. Wacht terwijl het verzamelen van informatie over de aangesloten apparaten en het zoeken naar de vereiste stuurprogramma's is voltooid. Schakel de selectievakjes in voor de bestandsbundels die u wilt installeren. Klik op de knop "Update" en bevestig de lancering van het programma.

Stap 7

Installeer geen niet-geverifieerde stuurprogramma's tenzij u zeker weet dat ze compatibel zijn met uw grafische kaart. Dit proces kan leiden tot ernstige storingen in de werking van dit apparaat en het hele besturingssysteem.

Aanbevolen: