Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Videoadapter Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Videoadapter Kunt Bijwerken
Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Videoadapter Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Videoadapter Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Videoadapter Kunt Bijwerken
Video: W10-0032 Stuurprogramma's bijwerken in Windows 10, bijvoorbeeld van de videokaart. 2024, April
Anonim

Driver - software die nodig is om de videokaart correct te laten werken. Als de beeldkwaliteit op uw monitor niet langer bevredigend voor u is terwijl u met afbeeldingen werkt, films kijkt of games speelt, probeer dan het stuurprogramma van uw videoadapter bij te werken. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe u het stuurprogramma van uw videoadapter kunt bijwerken
Hoe u het stuurprogramma van uw videoadapter kunt bijwerken

instructies:

Stap 1

Methode één: roep de component "Systeem" aan. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het item "Deze computer" op het "bureaublad" en selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook het Configuratiescherm openen vanuit het menu Start en het systeempictogram selecteren in de categorie Prestaties en onderhoud.

Stap 2

Er wordt een nieuw dialoogvenster Systeemeigenschappen geopend. Ga naar het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer". Deze actie zal een extra dialoogvenster openen. Zoek de regel "Videoadapters" in de lijst met apparaten en vouw de verborgen gegevens uit door met de linkermuisknop op de regel te dubbelklikken of door op het pictogram [-] links van de regel te klikken.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de regel met de naam van uw videokaart en selecteer "Update driver" in het vervolgkeuzemenu, volg daarna de instructies van de "Hardware update wizard" die wordt geopend. Een andere optie: dubbelklik met de linkermuisknop op de regel met de naam van je videokaart en ga naar het tabblad "Driver" in het venster dat opent. Klik op de "Update"-knop links van het opschrift "Update driver for this device" en volg de instructies van de "Hardware Update Wizard".

Stap 4

Methode twee: download van internet de nieuwe versie van het stuurprogramma van de officiële website van de ontwikkelaar, met vermelding van de juiste serie en het juiste model apparatuur. Gebruik het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen om het oude stuurprogramma te verwijderen (menu Start - Configuratiescherm - Programma's toevoegen of verwijderen). Wacht tot het verwijderen is voltooid, start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Voer het bestand setup.exe (install.exe) uit dat van internet is gedownload. Volg de instructies van de "Installatiewizard", nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op. In sommige gevallen hoeft u het oude stuurprogramma niet zelf te verwijderen, voert u gewoon het bestand setup.exe uit en de installatiewizard doet alles automatisch (verwijder het oude stuurprogramma en installeer het nieuwe).

Aanbevolen: