Hoe Kies Je Een Goede Server

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Server
Hoe Kies Je Een Goede Server

Video: Hoe Kies Je Een Goede Server

Video: Hoe Kies Je Een Goede Server
Video: How To Choose The Best Server For Your Business | Web Development Tips | The Brandastic Show #048 2024, April
Anonim

Er is een groot aantal hostingbedrijven die dedicated serververhuur aanbieden. Om de meest geschikte machine voor uw internetproject te selecteren, moet u zich laten leiden door verschillende criteria die de kwaliteit van de gekochte machine en het serviceniveau van de provider bepalen.

Hoe kies je een goede server
Hoe kies je een goede server

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de hostingprovider die dedicated serverdiensten levert. Bestudeer de aangeboden pakketten goed. Een goed bedrijf werkt op een all-inclusive basis - u krijgt een groot aantal opties om uit te kiezen. De mogelijkheden van de toekomstige server worden uitgebreid beschreven en u zult geen vragen hebben over het beheer van software en hardware.

Stap 2

Bepaal het type server dat u wilt gebruiken. Van alle servers kun je voornamelijk VPS, VDS en Co-locatie onderscheiden. Met Virtual Private Server krijgt u volledige (root)toegang tot de machine, die op afstand wordt bestuurd met behulp van geschikte programma's. Deze machine heeft verschillende virtuele servers onder controle. In tegenstelling tot conventionele hosting kan deze server een grote hoeveelheid verkeer per dag aan en beschikt hij over meer hardwarebronnen om de nodige taken uit te voeren.

Stap 3

In tegenstelling tot VPS ondersteunt VDS-technologie volledige virtualisatie. Hierdoor staat de serverhardware tot je beschikking en kun je vrijwel elke software of besturingssysteem installeren. Met VDS kunt u absoluut alle configuratiebewerkingen uitvoeren. De Co-location-service zorgt voor de plaatsing van de auto van de gebruiker in het datacenter van het bedrijf met volledige beveiliging, prepaid-verkeer en 24-uurs technische ondersteuning.

Stap 4

Besteed bijzondere aandacht aan de geografische locatie van de provider. Als u van plan bent een internetservice alleen voor Russische gebruikers te lanceren, kunt u het beste een serviceprovider kiezen die zich in Rusland bevindt, dichter bij de dichtstbevolkte gebieden. Als u van plan bent gebruikers uit het buitenland aan te trekken, let dan op servers in Duitsland, de VS, enz.

Stap 5

Bestudeer gebruikersrecensies van de geselecteerde service. Ontdek de prestaties van servers, de snelheid van zijn werk. Voor de technische details kunt u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van de geselecteerde hostingprovider.

Stap 6

Besteed speciale aandacht aan de voorgestelde configuraties van de server die u besluit te huren of te kopen. Als u bijvoorbeeld een groot internetproject met veel verkeer gaat maken, heeft u de krachtigste apparatuur nodig. Als je het gaat gebruiken als bestandsopslag of database, moet je meer letten op de bandbreedte van het internetkanaal en de beschikbare schijfruimte.

Aanbevolen: