Hoe Kies Je Een Goedkope En Goede Tablet?

Hoe Kies Je Een Goedkope En Goede Tablet?
Hoe Kies Je Een Goedkope En Goede Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Goedkope En Goede Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Goedkope En Goede Tablet?
Video: Best Cheap Tablets in 2021|5 Best Budget Tablets 2024, Mei
Anonim

Het kopen van een tablet wordt tegenwoordig een noodzaak, omdat zoveel diensten zijn ontworpen voor de aanwezigheid van een gebruiker online, en het is vanaf een tablet of smartphone met een groot scherm. Maar niet iedereen heeft de wens of de mogelijkheid om de laatste nieuwigheid van een bekend merk te kopen.

Hoe kies je een goedkope en goede tablet?
Hoe kies je een goedkope en goede tablet?

Het kopen van een niet de duurste tablet kan een verstandige zet zijn, want in het beschikbare assortiment van deze gadgets kun je een heel degelijk ding uitkiezen voor een zeer redelijke prijs. Laten we eens nadenken over waar u op moet letten om een goedkope tablet te kopen die aan de verwachtingen zal voldoen.

Om te beginnen wil ik je eraan herinneren dat niet elk nieuw product echt door iedereen nodig is. Natuurlijk is het uitbrengen van nieuwe producten en hun actieve reclame een effectieve zet die de verkoop van elk bedrijf stimuleert, dus vergeet voordat u voor een bepaald tabletmodel kiest, alles wat u in de commercials is verteld.

Criteria voor het kiezen van een budgettablet:

1. De belangrijkste kenmerken van de "hardware".

Natuurlijk, hoe meer geheugen (RAM en ROM) in de tablet, hoe beter, maar er is ook een bepaalde lagere drempel waarbij de tablet zijn basisfuncties vrij goed zal uitvoeren. Naar mijn mening moet RAM in een goedkope tablet minimaal 1 GB zijn en moet constant geheugen 8-16 GB zijn. In dit geval is het op de tablet best comfortabel om door de pagina's van sites op internet te bladeren, naar muziek te luisteren, video's te bekijken (online of gedownload naar een kaart of naar interne opslag).

Natuurlijk moet het mogelijk zijn om verbinding te maken met een wifi-netwerk (vandaag zie ik geen nieuwe tablets zonder deze functie). Het is wenselijk dat apparaten (muis, toetsenbord, ander apparaat) via Bluetooth en USB op de tablet kunnen worden aangesloten. Het is handig als er een simkaart kan worden geplaatst voor mobiel internet en er is ook een LTE-module.

2. Schermgrootte en matrix.

Tegenwoordig zijn er TFT- en IPS-matrices. Er is geen fundamenteel verschil tussen de twee voor een gewone gebruiker. De belangrijkste voordelen van een IPS-matrix ten opzichte van TFT zijn bredere kijkhoeken en een rijkere kleurweergave. Beide typen matrices ondersteunen redelijk behoorlijke schermresoluties. Het loont de moeite om voor een IPS-matrix te kiezen als je van plan bent om samen met vrienden of collega's een video of foto te bekijken.

Het handigst voor de gebruiker is een schermgrootte van 7 inch en een resolutie van 1024 pixels aan één kant.

3. Besturingssysteem.

Misschien draait minstens 80% van de budgettablets op het populaire Android-besturingssysteem. Het is best handig en begrijpelijk voor de meeste gebruikers, maar als je een groot verlangen hebt, kun je selecteren en tablet op Windows.

4. Extra functies.

Steeds vaker vindt u zogenaamde transformatortablets te koop, dat wil zeggen tablets met een toetsenbord. Dergelijke apparaten zijn vooral handig voor degenen die met documenten moeten werken (grote hoeveelheden tekst typen of bewerken). Transformator-tablets zijn te vinden tegen redelijk betaalbare prijzen (tot 10.000 roebel).

5. Lichaamsmateriaal.

Als je onhandig bent of constant door het land moet reizen, of voor een kind, is het de moeite waard om een tablet in een aluminium behuizing te kiezen. Anders voldoet een gewone tablet in een plastic behuizing prima.

Aanbevolen: