Hoe Kies Je Een Goede Flashdrive?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Flashdrive?
Hoe Kies Je Een Goede Flashdrive?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Flashdrive?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 5 Best USB Flash Drive in 2020 2023, Februari
Anonim

Een flashkaart of flashstation is een draagbaar opslagapparaat voor elektronische informatie, dat klein van formaat en goedkoop is. Dit is een handig apparaat voor alle computergebruikers. Bij het kiezen van een flashdrive laten mensen zich vaak alleen leiden door de hoeveelheid geheugen en de prijs, zonder kennis te hebben van andere belangrijke kenmerken. Om een ​​goede flashdrive te kopen, zijn er verschillende criteria om uit te kiezen.

Hoe kies je een goede flashdrive?
Hoe kies je een goede flashdrive?

instructies:

Stap 1

Volume is de belangrijkste kwaliteit van een flashstation. Bedenk hoeveel geheugen u nodig heeft voor normaal gebruik. Als u tekstinformatie van de ene computer naar de andere moet overbrengen en de taken van de flashdrive hiertoe beperkt zijn, kiest u het minimumbedrag. En bereken voor het opnemen en opslaan van video's, foto's, muziek of kantoorsoftware voor jezelf voldoende geheugen: minimaal 2 gigabyte, voor films van hoge kwaliteit - 16. Voor noodgevallen kun je beter een schijf kopen met een marge.

Stap 2

Het volgende belangrijke kenmerk is de leessnelheid. Tegenwoordig zijn alle flashdrives via USB-poorten op een computer aangesloten en wordt er opgenomen met een snelheid tot tien megabits per seconde, en het lezen gaat zelfs nog sneller. Als het apparaat "speed-hi" of "ultra fast" heeft, betekent dit dat het een hogere snelheid heeft.

Stap 3

Let op de fabrikant. Bekende ontwikkelaars produceren flash-kaarten van hoge kwaliteit - bijvoorbeeld Kingston, Transcend of Samsung. Maar er zijn momenten waarop onbekende bedrijven deze flashdrives in hun verpakking verkopen, dus er is een mogelijkheid om een ​​goed apparaat voor een lagere prijs te kopen.

Stap 4

Lees meer over de extra functies van de flashdrive. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld kopieerbeveiliging, wat gebeurt met een wachtwoord of vingerafdruklezer. Er zijn ook apparaten die de U3-functie ondersteunen, waardoor je zonder sporen achter de computer kunt werken.

Stap 5

Ook het uiterlijk van een flashdrive is voor velen van belang. Het hangt allemaal af van uw smaak - fabrikanten bieden een enorme selectie van verschillende ontwerpen, vormen, maten, materialen. Er zijn apparaten in de vorm van sleutelhangers, pennen, visitekaartjes, hangers. Grootte is belangrijk voor meer dan alleen een esthetisch oogpunt, aangezien grotere modellen niet passen in de aangrenzende USB-poorten.

Populair per onderwerp