E-mailmeldingen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

E-mailmeldingen Uitschakelen
E-mailmeldingen Uitschakelen

Video: E-mailmeldingen Uitschakelen

Video: E-mailmeldingen Uitschakelen
Video: MS Outlook 2013 E-mail ontvangst melding (pop-up) uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Soms vergeten mensen bij het registreren op de site het verzenden van meldingen naar de e-mail over inkomende berichten, sitenieuws, het toevoegen van gebruikers, enzovoort uit te schakelen. Wanneer ze de site actief gaan gebruiken, wordt de mailbox bezaaid met meldingen. U kunt dit probleem oplossen door u af te melden voor ontvangst.

E-mailmeldingen uitschakelen
E-mailmeldingen uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van meldingen per e-mail van het sociale netwerk Vkontakte, opent u uw persoonlijke pagina in de browser en selecteert u het item "Instellingen" in het menu aan de linkerkant.

Stap 2

Ga naar het tabblad Waarschuwingen. Helemaal onderaan de pagina vindt u instellingen voor het verzenden van meldingen naar uw mailbox, selecteer "Nooit melden" in het vervolgkeuzemenu, klik op "Opslaan" en ververs de pagina. U kunt het ontvangen van meldingen over gebeurtenissen van een bepaald type ook configureren door ze in hetzelfde menu-item te configureren. Het is bijvoorbeeld handig om de belangrijkste meldingen te configureren door het selectievakje voor inkomende berichten uit te schakelen.

Stap 3

Als je een account hebt op Last.fm en je wilt je afmelden voor het ontvangen van meldingen, klik dan op het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek naast je accountnaam. Selecteer "Instellingen".

Stap 4

Klik op het tabblad "E-mail". Vink helemaal onderaan de pagina het vakje aan naast 'Nooit een e-mail sturen' en sla je wijzigingen op.

Stap 5

Meld u af voor het ontvangen van Twitter-waarschuwingen door naar de site te gaan en het vervolgkeuzemenu "Instellingen" in de rechterhoek te openen. Open het tabblad "Meldingen" en schakel alle selectievakjes uit. Sla uw wijzigingen op.

Stap 6

Als u zich wilt afmelden voor mailings van welk forum dan ook, open dan uw profielinstellingen en vink alle vakjes aan waarmee het systeem u op de hoogte kan stellen. Sla uw wijzigingen op. Dit item is van toepassing op alle forums van het standaardontwerptype, maar op verschillende bronnen kan de meldingsinstelling zich in verschillende secties van het forum bevinden.

Stap 7

Meld u af om updates van Facebook te ontvangen door in de rechterbovenhoek te openen in het vervolgkeuzemenu van uw accountinstellingen. Selecteer aan de linkerkant "Meldingen". U ziet een lijst met instellingen met hiernaast vervolgkeuzemenu's, breng de nodige wijzigingen aan, sla ze op en ververs de pagina.

Aanbevolen: