Schermvergrendeling Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Schermvergrendeling Uitschakelen
Schermvergrendeling Uitschakelen

Video: Schermvergrendeling Uitschakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2023, Februari
Anonim

Het afsluiten van het schermbeeld na enige tijd van inactiviteit van de computer is geprogrammeerd in bijna alle besturingssystemen die tegenwoordig thuis en op kantoor worden gebruikt. Dit wordt gedaan om het stroomverbruik te verminderen en de levensduur van de displays te verlengen. Deze instelling kan worden geannuleerd of aangepast.

Schermvergrendeling uitschakelen
Schermvergrendeling uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u de schermvergrendeling in Windows 7 wilt uitschakelen, drukt u op de Win-knop of klikt u op de knop "Start" en voert u in het veld "Zoek programma's en bestanden" van het pop-upmenu de tekst "power" in. Dit is voldoende voor het besturingssysteem om een ​​lijst met componenten met betrekking tot energiebesparende instellingen te vinden en weer te geven. Deze lijst bevat ook het onderdeel dat u nodig hebt met de naam "Instellingen Scherm Uit" - start het door met de muisaanwijzer te klikken.

Stap 2

Vouw de vervolgkeuzelijst op de pagina van dit onderdeel uit, tegenover het bijschrift "Scherm uitschakelen". In de lijst kunt u een van de opties kiezen voor de duur van de vertraging voordat u de verbinding verbreekt, of deze functie zelfs helemaal deactiveren door de onderste regel - "Nooit" te selecteren. Pas de waarde in het veld "Zet de computer in de slaapstand" op dezelfde manier aan en corrigeer vervolgens de nieuwe instellingen door op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken.

Stap 3

Als u weergave in Windows XP ongedaan wilt maken, begint u door met de rechtermuisknop op de achtergrondafbeelding op uw bureaublad te klikken. Deze actie roept een contextmenu op waarin u de onderste regel - "Eigenschappen" moet selecteren. Na het starten van het onderdeel dat verantwoordelijk is voor de weergave-instellingen, gaat u naar het tabblad "Screensaver" en klikt u op de knop "Power" om het instellingenvenster voor de eigenschappen van de voeding te openen.

Stap 4

Selecteer de waarde "nooit" in de vervolgkeuzelijsten "Scherm uitschakelen", "Slaapmodus na" en "Slaapmodus na" als u de schermvergrendeling op de meest radicale manier wilt uitschakelen. U kunt een zachtere optie instellen door een van de tijdsintervallen in deze lijsten te selecteren. Klik vervolgens op OK en uw wijzigingen worden opgeslagen.

Populair per onderwerp