Het Geluid Van Berichten Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Het Geluid Van Berichten Uitschakelen
Het Geluid Van Berichten Uitschakelen

Video: Het Geluid Van Berichten Uitschakelen

Video: 8 iPhone-instellingen die iedereen aan moet passen 2022, November
Anonim

Tegenwoordig gebruiken een groot aantal applicaties geluidsmeldingen van gebeurtenissen. In navolging van de programma's is deze functie overgenomen door sociale netwerken, ook de ingebouwde internetmessenger gebruiken deze technologie.

Het geluid van berichten uitschakelen
Het geluid van berichten uitschakelen

Het is nodig

De instellingen bewerken van programma's en services die geluidsmeldingen gebruiken

instructies:

Stap 1

Van de bekende sociale netwerken worden geluidsmeldingen gebruikt door Mail.ru Agent en Vkontakte Dialogues. Mail-agent is beschikbaar in 2 versies: webversie en "Mail.ru Agent" software. In de webversie is het onmogelijk om deze functie uit te schakelen, dit komt door de minimale set instellingen voor deze service. Maar in de computerversie van het programma is er zo'n mogelijkheid: open het hoofdvenster van het programma en klik op het luidsprekerpictogram, dat zich aan de rechterkant van het venster bevindt.

Stap 2

Voor de dienst Vkontakte Dialogen zijn geluidsmeldingen uitgeschakeld in de instellingen van uw persoonlijke profiel. Ga hiervoor naar je profiel en klik op de link "Mijn instellingen" in het linkermenu van het geopende venster. Ga naar het tabblad Waarschuwingen en schakel het selectievakje Geluidswaarschuwingen inschakelen uit. Houd er rekening mee dat als u deze functie deactiveert, de audiowaarschuwingen voor alle secties van uw profiel (muurposts, opmerkingen, enz.) worden uitgeschakeld.

Stap 3

Als u de Ya.Online-service gebruikt, waarmee u meldingen kunt ontvangen over nieuwe berichten van services zoals Yandex, Mail, Rambler en Gmail, moet u de programma-instellingen wijzigen. Ga hiervoor naar het hoofdvenster van het programma en klik op het bovenste menu "Instellingen". Ga naar het tabblad Algemeen en schakel Geluiden inschakelen uit.

Stap 4

Voor internetmessenger van de QIP-familie zijn er een aantal opties om notificaties in te stellen, ook met geluid. Het is bijvoorbeeld helemaal niet nodig om de melding volledig uit te schakelen, omdat het geluidsvolume kan eenvoudig worden verlaagd. Om dit te doen, drukt u in het hoofdvenster op de menuknop en selecteert u het item "Instellingen".

Stap 5

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geluiden". Vink het vakje "Met volumeregeling" aan en selecteer het gewenste volume. Om geluidsmeldingen volledig uit te schakelen, vink je het vakje "Geluiden uitschakelen" aan. Klik op de knop OK om het venster te sluiten.

Populair per onderwerp