Synchronisatiecentrum Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Synchronisatiecentrum Uitschakelen
Synchronisatiecentrum Uitschakelen

Video: Synchronisatiecentrum Uitschakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Toetsenbordinstelling in Windows 10 2023, Februari
Anonim

Met behulp van de "Synchronization Center"-tool in het Windows 7-besturingssysteem hebben gebruikers de mogelijkheid om een ​​personal computer en mobiele apparaten te koppelen. Maar niet iedereen gebruikt deze functie.

Synchronisatiecentrum uitschakelen
Synchronisatiecentrum uitschakelen

Het is nodig

Besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Sommige gebruikers negeren deze handige optie. Dit wordt verklaard door een simpele factor van de hoge kosten van mobiele technologie. Om de kernel van het besturingssysteem niet te laden, wordt aanbevolen deze functie uit te schakelen. De ontwikkelaars op de officiële website melden echter dat het onmogelijk is om deze actie uit te voeren, hoewel het wel te doen is.

Stap 2

Hoogstwaarschijnlijk wordt dit product alleen aan gebruikers opgelegd en het uitschakelen ervan kost u niet meer dan 5 minuten. Ga hiervoor naar het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Selecteer Alle Configuratiescherm-items, open Synchronisatiecentrum en selecteer de regel Synchronisatie-instellingen.

Stap 3

Ga in het geopende venster naar het blok "Offline Bestandsbeheer", dat zich aan de linkerkant bevindt. Vervolgens moet u de knop "Offline bestanden uitschakelen" activeren. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, wordt de optie "Synchronisatiecentrum" volledig uitgeschakeld.

Stap 4

Als u de actie van deze functie moet inschakelen, volg dan alle stappen in omgekeerde volgorde en denk eraan het systeem opnieuw op te starten om de aangebrachte wijzigingen toe te passen en op te slaan. Soms leidt deze actie niet tot het gewenste resultaat, in welk geval het wordt aanbevolen om de tool Systeemherstel te gebruiken.

Stap 5

Wanneer u mobiele apparaten aansluit die vergelijkbaar zijn met Windows Mobile 6, moet u extra software op uw computer installeren. De downloadlink voor dit hulpprogramma bevindt zich in het gedeelte 'Aanvullende bronnen' op deze pagina.

Stap 6

In sommige gevallen is het helemaal niet nodig om het "Synchronisatiecentrum" volledig uit te schakelen, u kunt de "synchronisatielinks" deactiveren. Om dit te doen, selecteert u het gedeelte "Alle programma's" in het menu "Start", vervolgens "Accessoires" en "Synchronisatiecentrum". Klik met de rechtermuisknop op een "link" en selecteer "Verwijderen".

Populair per onderwerp