Een Camcorder Instellen Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Camcorder Instellen Op Een Laptop
Een Camcorder Instellen Op Een Laptop

Video: Een Camcorder Instellen Op Een Laptop

Video: Een Camcorder Instellen Op Een Laptop
Video: Live Streaming using a Sony Handycam 2024, April
Anonim

De meeste moderne mobiele computers zijn uitgerust met een ingebouwd video-opnameapparaat. Voordat je met je webcam aan de slag gaat, moet je deze apparatuur goed configureren.

Een camcorder instellen op een laptop
Een camcorder instellen op een laptop

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de stuurprogramma's voor de ingebouwde webcamera. Hun aanwezigheid zorgt voor een stabiele en correcte werking van het apparaat. Download de vereiste bestanden van de mobiele ontwikkelaarssite. Links naar deze software bevinden zich doorgaans in het menu van het Downloadcentrum.

Stap 2

Wees zeer voorzichtig bij het invullen van het voorgestelde formulier. Download precies de bestanden die zijn ontworpen om met dit laptopmodel te werken.

Stap 3

Installeer de gedownloade stuurprogramma's. Om dit te doen, start u het applicatiebestand of gebruikt u het menu "Apparaatbeheer".

Stap 4

Als je de tweede methode hebt gebruikt, zorg er dan voor dat de webcam is ingeschakeld. Druk anders op de gewenste toetsencombinatie om dit apparaat te activeren.

Stap 5

Installeer het programma waarmee u met het video-opnameapparaat gaat werken. Het kan een van de populaire instant messengers zijn of een ander hulpprogramma waarvoor geen internetverbinding nodig is.

Stap 6

Activeer de webcam en open het geïnstalleerde programma. Evalueer visueel het beeld dat naar de monitor wordt verzonden. Wijzig de volgende camerakenmerken: verzadiging, contrast, witbalans, helderheid, scherpte. Activeer automatische lichtniveaudetectie.

Stap 7

Controleer de kwaliteit van de microfoon. Als u liever het ingebouwde apparaat gebruikt, past u het signaalniveau aan. Open hiervoor het configuratiescherm van uw computer.

Stap 8

Selecteer het menu Geluidsapparaten beheren. Klik op de link "Communicatie" en selecteer de ingebouwde microfoon. Open de eigenschappen van dit apparaat door op de bijbehorende knop te klikken.

Stap 9

Selecteer in het volgende venster het tabblad "Niveaus". Pas het gevoeligheidsniveau van de microfoon aan. Activeer indien nodig de parameter Gain.

Aanbevolen: