Een Stuurprogramma Voor Een Camcorder Vinden

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Voor Een Camcorder Vinden
Een Stuurprogramma Voor Een Camcorder Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Camcorder Vinden

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Camcorder Vinden
Video: Sony's MiniDisc Camcorder — It Almost Changed Everything 2024, Mei
Anonim

Het internet helpt mensen te communiceren, ongeacht de afstand die hen scheidt. Tegelijkertijd maakt het het niet alleen mogelijk om te "lezen" en te horen, maar ook om de gesprekspartner te zien. Er zijn verschillende diensten waarmee je een videosessie kunt regelen. Hiervoor heb je een videocamera nodig, of zoals het ook wel een webcam wordt genoemd. Veel modellen kunnen zonder speciale software werken. Maar er zijn nog meer van dergelijke camera's die niet zonder stuurprogramma's kunnen worden gebruikt, vooral camera's van niet nader genoemde Chinese fabrikanten.

Een stuurprogramma voor een camcorder vinden
Een stuurprogramma voor een camcorder vinden

instructies:

Stap 1

Sluit uw camera aan op een USB-poort van uw computer. Als de microfoon in de camera is ingebouwd, komt er een enkele kabel uit het apparaat. Als de microfoon als los apparaat is ontworpen, zie je een extra dunne kabel met een stekker, zoals bij een koptelefoon. Deze wordt aangesloten op de rode aansluiting op de geluidskaart van de computer. Wanneer u de camera aansluit, verschijnt er een bericht op het scherm waarin staat dat er een nieuw apparaat is gevonden en u wordt gevraagd een stuurprogramma ervoor te zoeken.

Stap 2

Sluit het venster Wizard Nieuwe hardware toevoegen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer de regel "Eigenschappen". Een andere optie: druk op de knop op het toetsenbord met het Windows-symbool (vliegend venster) en druk vervolgens, zonder de eerste knop los te laten, op de toets Pause | Bright, die zich rechtsboven op het toetsenbord bevindt. In beide gevallen wordt een venster met systeemeigenschappen geopend, waarin uw processor, hoeveelheid geheugen en besturingssysteem worden aangegeven. Onthoud wat voor systeem je hebt: Windows XP, Vista of Seven. Let ook op de bitness, dat wil zeggen, als er een inscriptie "64-bits besturingssysteem" is, is het het overwegen waard.

Stap 3

Klik op de koppeling Apparaatbeheer aan de rechterkant van de pagina als u Windows 7 of Vista hebt.

Stap 4

Selecteer het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer" als u Windows XP gebruikt.

Stap 5

Als gevolg hiervan wordt een venster geopend waarin alle apparaten op uw computer worden gepresenteerd. De camera wordt bijvoorbeeld vermeld als "onbekend USB-apparaat" en gemarkeerd met een geel pictogram.

Stap 6

Open het camera-eigenschappenvenster. Dubbelklik hiervoor op de regel met het gele bord of klik eenmaal met de rechtermuisknop en selecteer de regel "Eigenschappen" in het menu.

Stap 7

Ga naar het tabblad 'Details'. Selecteer de regel "Apparaatinstantiecode" of "Apparaat-ID-codes" in de vervolgkeuzelijst. Een beschrijvingsregel met zoiets als de volgende tekst zal hieronder verschijnen: USBVID_22B8 & PID_2A62 & REV_0002 - dit is service-informatie waarmee het besturingssysteem apparaten herkent en ze kan associëren met een of ander stuurprogramma uit het interne archief. Tegelijkertijd is het een gecodeerde aanduiding van de fabrikant en het model van het apparaat. Kopieer deze beschrijvingsregel.

Stap 8

Start uw browser en open een zoekmachine. Voeg uw regel met de apparatuurcode, dat wil zeggen camera's, in het aanvraagvenster in. Als er niets wordt gevonden, verwijder dan de extra tekens zodat VID_22B8 & PID_2A62 overblijven en zoek opnieuw. VID en PID zijn fabrikant- en apparaat-ID's. Zo kom je erachter wat voor camera je hebt en waar je de driver daarvoor kunt vinden.

Stap 9

Ga naar de site met de driver voor je toestel en download het bestand, rekening houdend met je besturingssysteem. Koppel de camera los, voer de gedownloade driverinstallatie uit en sluit de camera opnieuw aan. Als alles correct is gedaan, werkt de camera.

Aanbevolen: