Video Opnemen Van Een Computer Naar Een Camcorder

Inhoudsopgave:

Video Opnemen Van Een Computer Naar Een Camcorder
Video Opnemen Van Een Computer Naar Een Camcorder

Video: Video Opnemen Van Een Computer Naar Een Camcorder

Video: Video Opnemen Van Een Computer Naar Een Camcorder
Video: How to Record Video From Any Camera On a Computer 2023, Maart
Anonim

Voor velen is het geen geheim dat optische schijven een onbetrouwbaar medium zijn voor langdurige opslag van informatie. Oudere opslagmedia zoals magneetband zijn duurzamer. Als u een camcorder heeft die op videobanden opneemt, kan het bij u opkomen om met een camcorder video van uw computer op cassettes op te nemen. Helaas is dit niet zo eenvoudig om te doen.

Video opnemen van een computer naar een camcorder
Video opnemen van een computer naar een camcorder

Noodzakelijk

  • - fototoestel;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Onderzoek de behuizing van de camcorder zorgvuldig. Het is vereist dat de camera een extern verzonden dv-in video-ingang heeft. Oudere cameramodellen werden zelden met deze ingang geproduceerd. Als er geen dergelijke invoer is, kan de bewerking niet rechtstreeks worden uitgevoerd. Het enige dat u hoeft te doen, is de video in de speler op de computer uitvoeren en letterlijk met de camera op het scherm schieten.

Stap 2

Als uw camcorder een video-ingang heeft, installeer dan een 1394-kaart in uw computer om de computer aan de camera te koppelen. Sluit de camcorder met de gespecificeerde kabel aan op de computer. Raadpleeg de handleiding van uw camcorder om erachter te komen welke aansluitingen u moet aansluiten. Als u geen instructies heeft, kunt u deze in elektronische vorm op internet vinden op de officiële website van de fabrikant.

Stap 3

Installeer speciale software als de software die bij de kaart is geleverd de mogelijkheid om gegevens naar de camcorder over te brengen niet ondersteunt. Een van die software is Pinnacle Studio, maar het is betaalde software en kost behoorlijk wat. Zoek naar gratis tegenhangers met vergelijkbare functies. U kunt vergelijkbare software vinden op softodrom.ru.

Stap 4

Neem op de camcordercassette op met behulp van de geïnstalleerde video-opnamesoftware. U kunt bestaande videobestanden bewerken en uw favoriete clips opnemen op cassettes. Overdrijf het niet met de verwerking - niet elke camcorder kan later video-effecten reproduceren. Het organiseren van dit soort video-opnames is een nogal moeilijke taak. Misschien moet u informatiebeveiligings- en herstelprogramma's gebruiken als u uzelf wilt beschermen tegen verlies van uw belangrijke video.

Populair per onderwerp